Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrageNiste ni znali da postoje: Ovo je 10 najmanjih država na svetu

Niste ni znali da postoje: Ovo je 10 najmanjih država na svetu 22.09.2017

Na svetu postoji više od 200 država. Iako svi znaju za velike sile, poput SAD, Rusije, Kine i Brazila, ratnu Siriju i Irak, ali i sićušne državice Vatikan, Monako i Butan, postoji niz drugih zemalja za koje možda nikada niste čuli, a toliko su male da se njihova populacija svodi na omanje selo, piše "Biznis insajder".

detaljnijeViše od 200 slobodnih mesta na Poljoprivrednom fakultetu

Više od 200 slobodnih mesta na Poljoprivrednom fakultetu 22.09.2017

Na Univerzitetu u Beogradu, posle drugog upisnog roka, ostalo je još oko 1.650 slobodnih mesta. Zato Univerzitet organizuje treći rok za potencijalne brucoše do 25. septembra. Slobodnih mesta ima na svim univerzitetima, jer je i broj maturanata manji, tvrde profesori, a kako će se i narednih godina generacije smanjivati, mnogi fakulteti će doći u ozbiljnu krizu.

detaljnije


Do indeksa DUNP došlo 900 brucoša

Do indeksa DUNP došlo 900 brucoša 21.09.2017

Na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru ove jeseni školovanje počinje dvanaesta generacija studenata, odnosno njih 900, koji su do indeksa ove visokoškolske obrazovne ustanove došli u junskom i septembarskom upisnom roku. 

detaljnije


Student Launch se bliži kraju

Student Launch se bliži kraju 20.09.2017

Prvi po redu, letnji projekat “Student Launch” bliži se kraju. “Student Launch” je skup radionica namenjen srednjoškolcima i studentima koji žele da prošire svoja znanja o svetu marketinga, ali i da dobiju prve karijerne prilike.

detaljnije


Nauka je ponovo u gradu!

Nauka je ponovo u gradu! 12.09.2017

Požurite u Galeriju nauke i tehnike SANU! Ona je, po mišljenju kolega novinara koji su se na potpuno novi način upoznali sa fizikom, najzabavnije mesto u Beogradu! Otvara se izložba "Nauka kroz zabavu".

detaljnije