Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.

Radionice kreativnog čitanja i pisanja 26.01.2018

20. i 27. januara (subota) održaće se besplatne radionice kreativnog čitanja i pisanja „Čarolija čitanja“. Radionice su namenjene srednjoškolcima i učenicima osmog razreda.

Beograd

detaljnije


Ove zime Sport Vision nagrađuje najkreativnije 26.01.2018

U Novu godinu ulazimo sa novim nagradnim konkursom u kom ćemo nagraditi najkreativnije zimske priče. Iako zima sa sobom donosi hladnije vreme, vreme provedeno sa najdražim ljudima stvara poseban osećaj topline. 

detaljnije


Poziv za učešće na programu: Debatom do dijaloga o Kosovu 26.01.2018

Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) poziva mlade uzrasta od 18 do 25 godina iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Novog Pazara i Niša da se do 26. januara prijave za učešće na seriji debata koje će biti organizovane u ovih pet gradova tokom februara i marta ove godine.

detaljnije

Kratki program - Java programer 31.01.2018

Želiš dobro plaćen posao u jednoj od najtraženih profesija? Java programer predstavlja potpuno novi i najkvalitetniji kratki program u Srbiji za obrazovanje programera u Javi, kreiran po zahtevima i potrebama IT kompanija.

detaljnijeGRID radionice i predavanja 02.02.2018

Kako bi svet grafičkog oblikovanja, tehnologije i inženjerstva približili budućim studentima, departman za Grafičko inženjerstvo i dizajn i ove godine organizuje radionice sa različitim tematskim sadržajem.

Novi Sad

detaljnijeEXIT i NIS nastavljaju konkurs: Youth Heroes 18.02.2018

EXIT fondacija u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije nastavlja višegodišnju kampanju "Youth Heroes", koja ima za cilj promovisanje pozitivnih uzora u društvu i unapređenje uslova za ostanak mladih talenata u Srbiji.

detaljnije


Nagradni konkurs za srednjoškolce: Evropski dnevnik 10.03.2018

Nakon uspešno završenog konkursa u prethodnoj školskoj godini u okviru Evropskog dnevnika, Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji poziva vas, srednjoškolce da se prijavite na novi nagradni konkurs sa kreativnim i inovativnim radovima! 

detaljnijeKonkurs art sajta Fioka 31.12.2018

Redakcija Art sajta Fioka poziva autorke i autore iz Srbije i regiona da pošalju svoje tekstove, fotografije, crteže, filmove i stripove – i radovi će biti sigurno objavljeni. Jedini uslov ovog otvorenog konkursa jeste da to što nam pošaljete bude neka vrsta celine sa naslovom (roman, zbirka priča, zbirka pesama, kolekcija fotografija ili crteža i sl.).

detaljnije