Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.


Prijave za stipendiju Moj Prvi Sajt 4.0 30.04.2018

iSerbia sa velikim zadovoljstvom otvara novi konkurs za sve polaznike projekta „Moj Prvi Sajt 4.0” koji će proći kroz najsavremeniji sistem obuke ovladavanja znanjima i veštinama za izradu Prvog sajta.

detaljnije


Nagradni konkurs Društva za akademski razvoj (DAR) 01.05.2018

Društvo za akademski razvoj je 2013. godine pokrenulo kampanju za očuvanje i promociju kulturne baštine u Srbiji. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i da se poigraju sa svojim foto-aparatom ili kamerom i zabeleže ono što im je u srcu.

detaljnije


Besplatna obuka za mlade o pokretanju sopstvenog posla 03.05.2018

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade Kragujevac u saradnji sa  Biznis inovacionim centrom, Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Kragujevcu i Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijala Kragujevac, organizuju besplatnu obuku “Od ideje do posla“.

Kragujevac

detaljnije


Prvi FTN Hakaton - What the Hack? 07.05.2018

Fakultet tehničkih nauka od 18. do 20. maja 2018. godine organizuje svoj prvi Hakaton. Hakaton je namenjen svim bivšim, sadašnjim i budućim studentima FTN-a. 

detaljnijeKonkurs art sajta Fioka 31.12.2018

Redakcija Art sajta Fioka poziva autorke i autore iz Srbije i regiona da pošalju svoje tekstove, fotografije, crteže, filmove i stripove – i radovi će biti sigurno objavljeni. Jedini uslov ovog otvorenog konkursa jeste da to što nam pošaljete bude neka vrsta celine sa naslovom (roman, zbirka priča, zbirka pesama, kolekcija fotografija ili crteža i sl.).

detaljnije