Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage


Black Friday 2017

Black Friday 2017 17.11.2017

Verovatno ste i vi do sada čuli za Crni Petak ili Black Friday? Radi se o uvek prvom petku posle Dana zahvalnosti, koji je ove 2017. godine 24. novembra.

detaljnijeČetiri decenije skandinavskih jezika u Srbiji

Četiri decenije skandinavskih jezika u Srbiji 16.11.2017

Grupa za skandinavistiku Filološkog fakulteta u Beogradu ove godine obeležava četiri decenije uspešnog rada. Osnovana kao Lektorat za skandinavistiku, u minulih četrdeset godina iznedrila je više od hiljadu studenata koji su uspešno završili studije skandinavistike.

detaljnije


Otvoren Green Fest

Otvoren Green Fest 15.11.2017

Projekcijom višestruko nagrađivanog dokumenatarnog filma “U poteri za koralom”, modnom revijom GREEN FASHION mladih srpskih i slovenačkih dizajnera i dodelom nagrada pobednicima takmičarskog filmskog programa, sinoć je u Domu omladine Beograda svečano otvoren 8. Međunarodni festival zelene kulture Green Fest, koji traje do petka 17. novembra.

detaljnije
Projekat kraljevačkih srednjoškolki najbolji

Projekat kraljevačkih srednjoškolki najbolji 14.11.2017

Gimnazijalke Tamara Savić, Milica Dukanac i Maša Vukobratov i Ivana Krasić iz Medicinske škole u Kraljevu, osvojile su prvo mesto u Srbiji na takmičenju srednjoškolaca "Svetska znanja za razvoj mladih", za sjajan projekat "Kingstown For Students".

detaljnijePočinje 8. Green Fest - Preko 80 sati kvalitetnog programa

Počinje 8. Green Fest - Preko 80 sati kvalitetnog programa 14.11.2017

Najbolji i najnoviji filmovi o ekologiji i životnoj sredini će i ove godine biti na repertoaru najznačajnije ekološke manifestacije u Srbiji – Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“, koji će biti održan od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beogada.

detaljnije


11. Festival nauke - Jedan na jedan

11. Festival nauke - Jedan na jedan 10.11.2017

Najveći naučni festival u regionu, Festival nauke, jedanaesti po redu prirediće od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu najbolju naučnu zabavu za sve uzraste.

detaljnije8. Green Fest - četiri zelena dana u Beogradu

8. Green Fest - četiri zelena dana u Beogradu 07.11.2017

Najbolji i najnoviji filmovi o ekologiji i životnoj sredini će i ove godine biti na repertoaru najznačajnije ekološke manifestacije u Srbiji – Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“, koji će biti održan od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beograda.

detaljnije