Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage


Pripremna nastava na većini fakulteta UNS-a besplatna

Pripremna nastava na većini fakulteta UNS-a besplatna 26.05.2016

Fakulteti Univerziteta u Novom Sadu i ove godine organizuju pripremnu nastavu za upis brucoša u zavisnosti od buduće profesije, jer se pokazalo da ona doprinosi uspešnosti kandidata na prijemnom ispitu i do 100 odsto. Većina fakulteta novosadskog univerziteta pripremnu nastavu ne naplaćuje, mada ima i onih koji pripremu naplaćuju.

detaljnije


Kreativna radionica Crtajmo srcem

Kreativna radionica Crtajmo srcem 26.05.2016

U četvrtak, 26. maja u 11 časova, veliki slikarski atelje Akademije klasičnog slikarstva Univerziteta Educons u Sremskoj Kamenici, otvoriće svoja vrata za najmlađe. Za štafelaje će umesto studenata i profesora ovaj put stati deca iz Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ koja će aktivno učestvovati u radionici pod nazivom „Crtajmo srcem“.

detaljnije


Upis studenata na Ekonomski fakultet u Subotici

Upis studenata na Ekonomski fakultet u Subotici 25.05.2016

Odabir buduće profesije spada među najteže i najznačajnije odluke u životu. Postoji nekoliko važnih pitanja koja bi, pri tome, trebalo da postavite sebi, a u narednih nekoliko redova pokušaćemo da vam olakšamo donošenje ove odluke.

detaljnije


Srednjoškolci zainteresovani za robotiku

Srednjoškolci zainteresovani za robotiku 25.05.2016

Elektrotehničku i građevinsku školu Nikola Tesla u Zrenjaninu pohađa oko 700 đaka, a ove školske godine učesnici na školskim takmičenjima postigli su zavidne rezultate iz elektrotehnike, građevine, elektromehanike za termičke i rashladne uređaje, fizike, programiranja, ali i iz umetničkog izražavanja na mađarskom jeziku.

detaljnije