Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Budućnost je tu – neverovatni izumi su nam dostupni!

Budućnost je tu – neverovatni izumi su nam dostupni! 27.07.2017

U Srbiji je 2016. godina proglašena godinom preduzetništva. Ono što su nekada bila ograničenja, sada su mogućnosti i u godini za nama pokrenute su brojne akcije da bi podstakle mlade ljudi na otkrivanje i prevazilaženje postojećih granica stvaralaštva.

detaljnije

Preduzetnici se ne rađaju, već stvaraju

Preduzetnici se ne rađaju, već stvaraju 25.07.2017

Vodeći godinu dana kroz učeničku kompaniju, od ideje preko biznis plana, promocije proizvoda i kontakta sa klijentima, pa do zatvaranja, srednjoškolci stiču preduzetnička znanja i pripremaju se za izazove koje nosi promenljivo tržište rada u Srbiji, smatraju u organizaciji „Dostignuća mladih“.

detaljnije


Google planira da redizajnira svoju stranicu

Google planira da redizajnira svoju stranicu 25.07.2017

Doba kada je manje bilo više gotovo je za Google. Kompanija koja je počela sa internet pretraživačem, a danas nudi nudi niz digitalnih usluga, najavila je da će njena početna stranica doživeti redizajn - prvi od 1996. godine.

detaljnije

Pet medalja za mlade srpske fizičare u Indoneziji

Pet medalja za mlade srpske fizičare u Indoneziji 24.07.2017

Na 48. Međunarodnoj olimpijadi iz fizike, koja je održana u Džogdžakarti u Indoneziji ekipa Srbije je ostvarila veliki uspeh, osvojivši jednu zlatnu i četiri srebrne medalje, saopštio je vođa tima Božidar Nikolić sa Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

detaljnije


Znate engleski, imate internet i skajp, eto biznisa

Znate engleski, imate internet i skajp, eto biznisa 21.07.2017

Ono što su nekada bili dodatni poslovi za mlade, kao što je pranje kola, košenje travnjaka ili konobarisanje, danas je to, usled pojave interneta i globalizacije, predavanje engleskog preko skajpa ljudima s Dalekog istoka, najpre Kinezima i Japancima, ali uslugu sve više koriste i državljani Filipina.

detaljnije