Prijemni.infostud.com
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.

Prijavite se za učešće na konferenciji Nove tehnologije u obrazovanju 2017 20.01.2017

Međunarodna konferencija i sajam „Nove tehnologije u obrazovanju“ organizuje se sa ciljem unapređenja kvaliteta obrazovanja u ovom delu sveta kroz upotrebu informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT). Događaj će se održati u Belekspocentru i prostorijama hotela „Holiday Inn“ u Beogradu, od 9. do 11. februara 2017. godine.

Beograd

detaljnije


Eko konkurs za mlade novinare 20.01.2017

Udruženje Prijatelji planete iz Kragujevca ima otvoren konkus za mlade novinare - osnovce i srednjoškolce pod nazivom Crna/zelena eko tačka u mom kraju. Rok za predaju radova je 20. januar do 17 časova.

detaljnije

Zimske kreativne radionice 30.01.2017

Zimski raspust je vreme da se opustite, družite i uživate. Ali, nema razloga da uz sve to i ne naučite nešto novo! MEF se pobrinuo da ovog zimskog raspusta spojite druženje, zabavu i edukaciju kroz – Zimske kreativne radionice!

Beograd

detaljnije


Društvo za razvoj dece i mladih - Otvoreni klub - Konkurs za kratku priču 31.01.2017

Konkurs je otvoren u okviru projekta „Dečija prava u priči i praksi“ (Child rights in stories and practice) koji sprovodi Društvo za razvoj dece i mladih – Otvoreni klub u partnerstvu i saradnji sa napred navednim organizacijama civilnog društva, a uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji kroz EIDHR program.

detaljnije


Konkurs 27. Animafesta u Zagrebu 01.02.2017

Svetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb poziva zainteresovane da prijave svoje filmove za 27. izdanje tog festivala, koje će biti održano od 5. do 10. juna (lipnja) 2017. u Zagrebu.

Ada

detaljnije


Besplatne radionice za srednjoškolce na Čukarici 06.02.2017

Prijatelji dece Čukarice će tokom januara i februara organizovati niz radionica pod nazivom „Zanimljiva zima“. Besplatne radionice su namenjene učenicima osmog razreda i srednjoškolcima i realizuju se pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za omladinu i sport i u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda.

Beograd

detaljnije
Literarni konkurs Rukopisi 40 20.02.2017

Konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije “Rukopisi 40”, koji je raspisao Dom omladine Pančevo, otvoren je do 20. februara 2017. godine.
 

detaljnije