Prijemni.infostud.com
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.Besplatna škola za programere 28.02.2017

iSerbia uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje besplatnu online školu programiranja za sve mlade uzrasta od 12 do 19 godina sa teritorije Srbije koji žele da nauče osnove programiranja, kao i da prodube znanje iz te oblasti kreiranjem svog sajta ili aplikacije.

detaljnije


Forum mladih raspisao konkurs za nove članove 28.02.2017

Ako imaš između 17 i 22 godine, zanima te aktivizam, omladinska politika i proces evropskih integracija, kao i kako ti možeš da utičeš na svoju zajednicu i bolji položaj mladih u društvu, onda nastavi da čitaš, jer je ovo konkurs za tebe!

detaljnije


Počeo konkurs za najbolju pesmu 01.03.2017

Već po tradiciji Centar Duga sprovodi manifestaciju Februar mesec poezije. Tim povodom organizuje se konkurs za najbolju pesmu za sve autorske radove srednjoškolaca i studenata.

Novi Pazar

detaljnije

Osmo državno takmičenje iz multimedija 31.03.2017

Osmo državno takmičenje iz multimedija održaće se u nedelju, 9. aprila 2017. godine. Prijave će se obavljati putem online formulara u periodu od ponedeljka, 20. marta do petka, 31. marta.

detaljnije