Prijemni.infostud.com
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.
Volonterski izazov - takmičenje volonterskih akcija 15.10.2017

Volonterski Izazov je takmičenje volonterskih akcija realizovanih od strane svih ljudi dobre volje koji žele da naprave pozitivnu promenu u svom okruženju. Našu misiju ostvarujemo tako što inspirišemo i podstičemo ljude sa teritorije Balkana da kreiraju društvene promene kroz proces građanskog angažmana i doživotnog učešća u volonterskim programima. Možemo reći da je volontiranje za nas smisao života.

detaljnije


Rewarded Essay Writing Contest 2017 20.10.2017

Write an essay of no more than 900 words on any of these 4 different topics: 

  • What life skills can students master while in college? Which three are the most important and why?;
  • What do you see as the most pressing social issue we face? Why is it the most pressing?;
  • Who inspires you? Why?;
  • Provide three life goals you believe will be more achievable by obtaining your college degree.

 

detaljnije


Konkurs art sajta Fioka 31.12.2017

Redakcija Art sajta Fioka poziva autorke i autore iz Srbije i regiona da pošalju svoje tekstove, fotografije, crteže, filmove i stripove – i radovi će biti sigurno objavljeni. Jedini uslov ovog otvorenog konkursa jeste da to što nam pošaljete bude neka vrsta celine sa naslovom (roman, zbirka priča, zbirka pesama, kolekcija fotografija ili crteža i sl.).

detaljnije