Prijemni.infostud.com
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.Nagradni konkurs Đura Đukanov 31.05.2017

Narodna biblioteka Jovan Popović iz Kikinde je trinaesti put raspisala nagradni literarni konkurs Đura Đukanov. Nagrada se, po propozcijama, dodeljuje za najbolju zbirku priča autora mlađeg od trideset godina pisanu na srpskom jeziku, pod uslovom da rukopis prethodno nije bio objavljivan u celosti ili u delovima.

detaljnije


Social Impact Award - nagradni konkurs 31.05.2017

Budući mladi preduzetnici iz Srbije će treću godinu zaredom imati priliku da prijave svoje biznis ideje na Social Impact Award, jedno od najprestižnijih takmičenja na temu društvenog preduzetništva. 

detaljnijeNagradni konkurs Dunavski umetnik 2017 09.06.2017

Deca iz svih škola, NVO-a, dnevnih centara ili udruženja za decu u slivu Dunava pozvana su da budu kreatori umetničkih dela i uzmu učešće u takmičenju Dunavski umetnik, koji ujedinjuje hiljade dece širom sliva reke Dunav još od 2004. godine.

detaljnije


Japanizam 2017 – Prijave za volontiranje 12.06.2017

Približava se i ovaj jubilarni deseti Japanizam, a kao što svi znamo konvencija ne može da se sprovede u delo bez volontera. Dakle, došlo je vreme da se polako prijavljujete i svojim radom doprinesete manifestaciji.

detaljnijeKonkurs Međunarodnog salona stripa 2017 15.08.2017

Međunarodni salon stripa je festival devete umetnosti koji organizuje i vodi Srećna galerija Studentskog kulturnog centra Beograd, kao svoj redovni redakcijski program. Salon je najmasovniji i najveći strip događaj u Srbiji, i jedna od najznačajnijih smotri devete umetnosti u regionu. 

detaljnije