Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.comStudentski domovi

 • Studentski dom Paviljon I Radoja Domanovića br.1

 • Studentski dom Paviljon II Radoja Domanovića br.1

 • Studentski dom Paviljon III Sloboda Branka Radičevića br.1

Pripreme za prijemni - Visoka tehnička škola strukovnih studija u Kragujevcu

Potrudili smo se da vam olakšamo pripreme za upis prve godine osnovnih studija Visoke tehničke škole strukovnih studija u Kragujevcu.

Materijal koji smo Vam pripremili će Vam pomoći da položite prijemni ispit iz "Matematike": Prijemni ispit - zadaci

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Kragujevcu svake godine, u junu mesecu, pre podnošenja dokumenata za upis na studije, sprovodi besplatnu pripremnu nastavu iz matematike (30 časova pripremne nastave), za sve zainteresovane kandidate za upis. Pripremna nastava iz matematike se odvija po programu prethodnog srednjeg obrazovanja.

Pripremnu nastavu vodi profesor matematike sa Visoke tehničke škole strukovnih studija.
Vesti o studiranju

 • Extra je! Budi inženjer! Extra je! Budi inženjer!
  Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Subotice upisuje studente u prvu godinu osnovnih strukovnih studija u školsku 2018/2019. godinu.
  21.06.2018

 • Zašto treba da studiraš? Zašto treba da studiraš?
  Sigurno se pitaš zašto je važno visoko obrazovanje i odabir visokoškolske ustanove? Dobro je razmišljati o budućnosti, planirati profesionalnu karijeru i imati viziju gde želiš da budeš za 5, 10…
  19.06.2018

 • Na fakultetima više mesta nego srednjoškolaca Na fakultetima više mesta nego srednjoškolaca
  Prvog dana prijavljivanja za upis osnovnih akademskih studija u Srbiji očigledno je da na fakultetima ima više mesta nego srednjoškolaca, kaže prorektorka za studije i upravljanje kvalitetom Univerziteta u Beogradu…
  21.06.2018

Saveti za polaganje prijemnog

 • Pet mana koje su znak inteligencije

  Visoka inteligencija svakako je prednost, ali nije i ključ za lakši, jednostavaniji, srećniji ili pak ispunjeniji život.


 • Znanje i samopouzdanje

  Šta je važnije za uspeh – znanje ili samopouzdanje? Kako podići svoje samopouzdanje? Da li je moguć uspeh bez znanja a sa puno samopouzdanja?


 • Trema

  Trema je vrsta strepnje koja se javlja kada značajni drugi procenjuju nas i naše sposobnosti, učitelji, profesori, roditelji. U situacijama kada izlažemo pred drugima, kada imamo važan pismeni zadatak u školi, kada polažemo ispit&