Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.comStudentski domovi

 • Studentski dom Paviljon I i II Topličina bb

 • Studentski dom Paviljon III Velikotrnavska 2

 • Studentski dom Paviljon IV Gradsko polje

Studijski program za Strukovni nutricionista dijetetičar

Podaci o studijskom programu

Kategorije na sajtu: Pedagoške nauke, Medicina,

Vrste studija: Strukovne

Vežbaj online: Hemija, Biologija-Ekologija-Zaštita-životne-sredine,

Gradovi: Subotica

Nastavni plan i ispiti

STRUKOVNI NUTRICIONISTA DIJETETIČAR
Uslov za upis Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici na smer, odnosno studijski program - strukovni nutricionista dijetetičar je srednja hemijska škola, srednja medicinska škola, srednja kozmetičarska škola, gimnazija i srednja farmaceutska škola i položen prijemni ispit iz biologije i hemije. Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici u skladu sa društvenim potrebama, svojom vizijom i misijom razvoja i svojim resursima upisuje studente na studijski program osnovnih strukovnih studija za obrazovanje strukovnih nutricionista dijetetičara, na osnovu uspeha u prethodnom školovanju i provere njihovih znanja, sklonosti i sposobnosti na prijemnom ispitu.

Upis na studijski program osnovnih strukovnih studija za obrazovanje strukovnih nutricionista dijetetičara ostvaruje se pod uslovima i na način utvrđen Zakonom o visokom obrazovanju, Statutom Škole i Pravilnikom o uslovima i postupku upisa na studije i pravilima studiranja. Na studijski program osnovnih strukovnih studija može se upisati lice koje ima srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju. Svi prijavljeni kandidati polažu prijemni ispit u skladu sa Statutom škole.
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog

 • Odlaganje obaveza

  Započeti odmah sa zadacima koji su planirani je prava retkost, iako bi to trebalo da bude pravilo. Većina ljudi je sklona da odugovlači. 


 • Aktivno traženje posla

  Često čujemo da nezaposleni treba da se aktivno uključe u traženje zaposlenja. U našoj praksi prepoznajemo da nezaposleni aktivno traženje posla najčešće ne primenjuju na način koji bi im zaista pomogao da pronađu posao.


 • Samopouzdanje i uobraženost

  Da li je moguće imati samopouzdanje sve vreme? Da li je uobražena osoba samopouzdana ili ne? Da li samopouzdane osobe ikada sumnjaju u sebe? Da li je samopouzdanje ključno za uspeh u životu? Može li se samopouzdanje povećati?