Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Najuspešniji novosadski đaci i ove godine na bilbordima u gradu


(Preuzeto sa sajta 021 - 14.06.2017. )

Najuspešniji novosadski osnovci i srednjoškolci i ove godine će krasiti bilborde na ulicama grada.

Učionica

Foto: Pixabay.com

Projekat "Učim + Znam = Vredim", pokrenut 2015. godine od strane Udruženja za promociju društvene odgovornosti, do sada je na bilbordima promovisao više od 170 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije Novog Sada i opština Temerin, Srbobran i Sremski Karlovci, koji su ostvarili najznačajnije rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima u nauci i umetnosti.

Đaci će ove godine biti predstavljeni na bilbordima u još tri lokalne samouprave, jer su se u projekat uključile i škole iz opština Žabalj, Bački Petrovac i Beočin.

Projekat će, kao i prethodnih godina, podržati Pokrajinska vlada, istaknuto je na sastanku potpredsednika Pokrajinske vlade Đorđa Milićevića i predsednika Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandra Savanovića.

"Želimo da kroz ovakve projekte, među koje se ubraja i 'Učim + Znam = Vredim' utičemo na to da mladi i obrazovani ljudi ostanu u ovoj zemlji i da tu primene svoje stečeno znanje i doprinesu razvoju svojih lokalnih sredina i zemlje u celini", rekao je Milićević.

 

Maturang

Pripremite se za prijemni uz pomoć naše besplatne aplikacije Maturang, koja sadrži pitanja i testove za prijemne ispite na svim fakultetima u Srbiji. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Učestvuj i u nagradnoj igri, radi testove i zaradi letovanje na Krfu.

 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: