Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Međunarodni sajam obrazovanja EDUfair 2017


(Preuzeto sa sajta Politika - 17.02.2017. )

Pod sloganom „Šta upisuješ?” 11. i 12. marta održaće se manifestacija namenjena maturantima i studentima, ali i poslovnom ljudima o pogodnostima studiranja kod nas i u inostranstvu. 

Međunarodni sajam obrazovanja EDUfair 2017

Međunarodni sajam obrazovanja, pod nazivom „EDUfair 2017”, i ove godine ponudiće jedinstvenu priliku maturantima, studentima i poslovnim ljudima da 11. i 12. marta na jednom mestu dobiju potrebne informacije o programima, kreditima, stipendijama i raznim pogodnostima studiranja na više od 100 državnih i privatnih, domaćih i stranih visokih škola, fakulteta i univerziteta.

Pod sloganom „Šta upisuješ?”, četrnaesti „EDUfair” će u toku dva martovska dana u hotelu „Kraun plaza” pružiti priliku maturantima da interesovanja i ambicije lakše povežu sa konkretnim programom daljeg nastavka obrazovanja, ali i onima koji su zainteresovani za master programe.

Biće organizovano više od 30 besplatnih radionica i predavanja koja se bave relevantnim temama – od motivacije i profesionalne orijentacije do evaluacije stranih diploma i ličnog brendiranja.

Srednjoškolci će imati priliku i da razgovaraju sa studentima i dobiju informacije o studiranju iz prve ruke.

Interesovanje izlagača je sve veće – ove godine na sajmu će gostovati rekordan broj stranih škola i univerziteta, ukupno 18. Osim starih znanaca iz, recimo, Italije, Kanade, Australije i Švedske, prvi put će svoje programe predstaviti ruski, bugarski i finski univerzitet.

Zemlja počasni gost ovogodišnjeg sajma je Slovenija, poznata po novinama u domenu obrazovanja i njihovoj praktičnoj primeni u praksi.

Ulaznica za sajam je 100 dinara, a uz registraciju na sajtu www.edufair.rs ulaz je besplatan.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: