Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrageŠta je čovečanstvu poklonio blistavi um

Šta je čovečanstvu poklonio blistavi um 14.03.2018

Stiven Vilijam Hoking, čiji je brilijantan um plovio kroz vreme i prostor, iako mu je telo bilo paralizovano zbog bolesti, je preminuo. Podsećamo vas na njegova najznačajnija otkrića, ali teorije o postojanju Boga.

detaljnije


Guglova naslovna strana u znaku broja Pi

Guglova naslovna strana u znaku broja Pi 14.03.2018

Ulazna strana globalnog Internet pretraživača Gugl danas je u znaku Dana broja Pi. Dan broja Pi (π), 14. mart, ustanovljen je jer je vrednost tog broja približno 3,14 pa je 3: mart, a 14 taj dan u trećem mesecu.

detaljnije
Jubilej Rudarsko-geološkog fakulteta

Jubilej Rudarsko-geološkog fakulteta 14.03.2018

Rudarsko-geološki fakultet Univerziteta u Beogradu obeležio je 72 godine postojanja, a dekan tog fakulteta Dušan Polomčić rekao je da je ovaj fakultet uspeo da se izbori za mesto vodeće naučne institucije u svojoj oblasti u ovom delu Evrope.

detaljnije


Zlato za MPK na 13. Putokazima

Zlato za MPK na 13. Putokazima 13.03.2018

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije predstavila se na 13. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji je održan na Novosadskom sajmu od 8. do 10. marta 2018. god.

detaljnije


Ona je omiljena profesorka u Srbiji

Ona je omiljena profesorka u Srbiji 09.03.2018

Sajam obrazovanja "EDUfair" počeo je danas u hotelu Crowne Plaza u Beogradu i trajaće do sutra, a budući brucoši na jednom mestu moći će da dobiju sve informacije vezane za upis na državne i privatne fakultete.

detaljnije