Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Srednjoškolci sa najboljom poslovnom idejom

Srednjoškolci sa najboljom poslovnom idejom 23.02.2018

Prvo mesto na nacionalnom finalu takmičenja „Poslovni izazov” osvojila je ideja koja spaja srpsku narodnu radinost i zdravu ishranu. Reč je o proizvodnji glinenih posuda koje bi izvlačile suvišnu masnoću iz jela. 

detaljnije


Ne treba vam tehničko znanje da biste uspeli

Ne treba vam tehničko znanje da biste uspeli 21.02.2018

Na Svetskom ekonomskom forumu koji je nedavno održan u Davosu, Ma je objasnio svoje iskustvo o tome kako je napravio Alibaba servis, najveću internet prodavnicu u Kini, koja se uspešno širi i globalno.

detaljnije
Cela plata za pripremu budućeg brucoša

Cela plata za pripremu budućeg brucoša 19.02.2018

Od oko 220.000 studenata na državnim univerzitetima i visokim školama polovina ih je na državnom budžetu, dok ostali studiranje plaćaju iz svog džepa i zato svakoj novoj generaciji brucoša nije svejedno u kojoj će od ove dve grupe studenata biti.

detaljnije


Svetski univerziteti - kako izabrati pravi

Svetski univerziteti - kako izabrati pravi 19.02.2018

Upisati i završiti fakultet u svetu velika je investicija u budućnost. Kada steknete dugo željenu diplomu dobijenu stalnim zalaganjem i učenjem, obično se nađete na prekretnici ‒ kuda i kako dalje, šta izabrati, gde se upisati, kakve su želje, a kakve mogućnosti ‒ duga je lista razmišljanja.

detaljnijeVideo-igre pomažu pri lečenju

Video-igre pomažu pri lečenju 19.02.2018

Iako to zvuči čudno, video-igre mogu da budu veoma korisne u razvijanju motoričkih veština, ali pre svega umnih. Lekari sa Kraljevskog koledža u Londonu su otkrili svoja istraživanja koja pokazuju da upravo “igrice” pomažu pri lečenju.

detaljnije