Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Srbija visoko plasirana na Šangajskoj listi

Srbija visoko plasirana na Šangajskoj listi 17.07.2017

Neposredno pred objavljivanje rang-liste najboljih univerziteta na Šangajskoj listi, objavljeni su rezultati iz pojedinačnih naučnih oblasti. Od 52 discipline Srbija je visoko plasirana u 18. Najbolju poziciju ima nauka o hrani i tehnologiji – nalazi se na 35 mestu.

detaljnije
Raspisan konkurs za omladinske volonterske projekte

Raspisan konkurs za omladinske volonterske projekte 14.07.2017

Omladinski klub Novog Bečeja sprovodi projekat "Resurs centar za Srednjebanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug" za pružanje finansijske podrške omladinskim volonterskim projektima na teritoriji odabranih okruga. Projekat traje pet meseci i realizuje se u okviru programa "Mladi su zakon", Ministarstva omladine i sporta.

detaljnije
Uskoro kraj prvog upisnog roka na fakultetima

Uskoro kraj prvog upisnog roka na fakultetima 13.07.2017

Prvi upisni rok na Univerzitetu u Beogradu traje još danas i sutra. Potencijalni brucoši, koji su polagali prijemni ispit na nekom od fakulteta beogradskog univerziteta, a nisu upisali željeni fakultet, mogu kao i svake godine da prenesu bodove sa prijemnog ispita i upišu neki drugi fakultet na kojima je ostalo mesta za budžetske ili samofinansirajuće studente.

detaljnije


Ponovo smo online!

Ponovo smo online! 13.07.2017

Ponovo smo online! Naše ekipe su u stalnoj komunikaciji sa provajderom i prate stanje. Hvala na strpljenju i razumevanju!

detaljnije