Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrageOno što vas ne ubije…

Ono što vas ne ubije… 28.02.2018

Znate kako se kaže… čini vas jačim. A evo i šta kaže nauka, ima li istine u toj izreci koju ste čuli hiljadu puta, uglavnom onda kad ste se osećali kao da biste radije izabrali da ne budete jaki.

detaljnije


Koji pasoši su najmoćniji i gde je naš?

Koji pasoši su najmoćniji i gde je naš? 28.02.2018

Srbija deli 37. mesto na listi namoćnijih pasoša na svetu, jer njegovi vlasnici mogu da odu u 116 zemalja bez vize ili da dobiju vizu kada stignu na granicu te zemlje, pokazalo je najnovije istraživanje organizacije Pasport indeks.

detaljnije


IT karavan za bezbednu upotrebu interneta

IT karavan za bezbednu upotrebu interneta 28.02.2018

Kako da najlakše upropastite život onlajn – naziv je predstave kojom je počeo treći IT karavan kojom se promoviše bezbedna upotreba interneta. Za početak u Beogradu, ali će karavan posetiti gradove i škole širom Srbije.

detaljnije

Sreća je u ljudima, ne u stvarima

Sreća je u ljudima, ne u stvarima 27.02.2018

Psiholozi Univerziteta u Tokiju napravili su registar „100.000 srećnih momenata” i ustanovili da nas srećnim čine odnosi s drugima, a ne novac i materijalne stvari.

detaljnije

Srednjoškolci sa najboljom poslovnom idejom

Srednjoškolci sa najboljom poslovnom idejom 23.02.2018

Prvo mesto na nacionalnom finalu takmičenja „Poslovni izazov” osvojila je ideja koja spaja srpsku narodnu radinost i zdravu ishranu. Reč je o proizvodnji glinenih posuda koje bi izvlačile suvišnu masnoću iz jela. 

detaljnije