Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

U subotu na pet novosadskih fakulteta: Dođi, vidi, studiraj!

U subotu na pet novosadskih fakulteta: Dođi, vidi, studiraj! 26.10.2017

Od 9 do 14 časova poslednje subote u oktobru potencijalnim brucošima biće široko otvorena vrata Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka, Poljoprivrednog, Tehnološkog fakulteta i Akademije umetnosti. Zainteresovani srednjoškolci imaće tada priliku da vide uslove na ovim fakultetima, upoznaju se s predavačima i sadašnjim studentima, ali i pitaju sve što ih interesuje.

detaljnije


Da li je američki sistem obrazovanja za vas?

Da li je američki sistem obrazovanja za vas? 26.10.2017

Via Academica, po prvi put kod nas, organizuje predavanje na temu američkog liberal arts sistema obrazovanja. Univerziteti u Sjedinjenim Američkim Državama važe za najbolje na svetu, a to dokazuje i njihova rangiranost na svetskim listama najboljih univerziteta. Kada u Google ukucate best universities 2017 QS list izaći će vam sledeći podaci koji navode najbolje univerzitete sveta: MIT, Stanford, Harvard, CALTECH

detaljnije


Otvorene prijave za Globalnu Školu Preduzetništva!

Otvorene prijave za Globalnu Školu Preduzetništva! 24.10.2017

Projekat "Globalna Škola Preduzetništva" organizuje međunarodna studentska organizacija AIESEC, i održava se od 28. oktobra do 19. novembra u prostorijama Istraživačko-razvojnog centra Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Kroz 3 nedelje rada u timovima, interaktivnim radionicama i predavanjima, srednjoškolci će steći neophodno znanje za realizaciju sopstvene poslovne ideje.

detaljnije


Dani podrške brucošima od 30. oktobra do 03. novembra

Dani podrške brucošima od 30. oktobra do 03. novembra 23.10.2017

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata i Centar za studente sa hendikepom organizuju „Dane podrške brucošima“ u periodu od 30.10. do 03.11.2017. godine. Cilj programa je podrška studentima prve godine u snalaženju na fakultetu, sa novim obavezama, u novoj ulozi, u novom gradu.

detaljnije


Aleksandar Kukolj - intelektualac na tatamiju

Aleksandar Kukolj - intelektualac na tatamiju 19.10.2017

Aktuelni je evropski prvak u džuodu u kategoriji do 90 kilograma, a trenutno je i prvoplasirani na svetskoj rang listi. Za 19 godina aktivnog bavljenja džudoom Aleksandar Kukolj osvojio je preko 200 medalja, a za isto toliko vremena koje je posvetio školovanju stigao je i do diplome magistra ekonomskih nauka.

detaljnijeUniverzitet u Novom Sadu na Šangajskoj listi

Univerzitet u Novom Sadu na Šangajskoj listi 17.10.2017

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu prvi put se pojavljuje na Šangajskoj rang listi i nalazi se među 300 najboljih u svetu u oblasti sporta - rangiran je između 201. i 300. mesta, saopštio je Univerzitet.

detaljnije