Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage


Fenomen meseca septembra: Energija

Fenomen meseca septembra: Energija 31.08.2017

Fenomen centar, mesto za radoznale koje počinje sa radom u septembru u Hadži Prodanovoj 16, poziva na prvi upis članove, decu i mlade koji pokazuju interesovanje za nauku, a imaju između 7 i 15 godina.

detaljnijeSigurna mesta u domu samo vukovcima

Sigurna mesta u domu samo vukovcima 30.08.2017

Novi život u novom gradu od oktobra će započeti veliki broj studenata iz unutrašnjosti koji su se upisali na neki od fakulteta Beogradskog univerziteta. Za brucoše koji su već prebrinuli muke oko prijemnih ispita još nije sve rešeno. Najveći problem sada je pitanje gde će stanovati narednih godinu dana.

detaljnijeOtkrivena neočekivana metoda za brzo učenje stranog jezika

Otkrivena neočekivana metoda za brzo učenje stranog jezika 28.08.2017

Prema novom istraživanju, fizička aktivnost tokom učenja stranog jezika povećava sposobnost pamćenja, zadržavanja i razumevanja reči. Ovo otkriće ne donosi samo nova saznanja o učenju jezika, već dokazuje da bi za bolje mentalne procese trebalo da budemo fizički aktivni.

detaljnije


Enciklopedija praistorijskih životinja Dušana Krtolice

Enciklopedija praistorijskih životinja Dušana Krtolice 28.08.2017

Petnaestogodišnji Dušan Krtolica od ranog detinjstva fasciniran je životinjskim svetom, posebno onim koji više ne postoji. Počeo je da crta u drugoj godini i, pre nego što je počeo da čita, poželeo da napravi enciklopediju praistorijskih životinja. 

detaljnije


Nova šansa za brucoše na UNS

Nova šansa za brucoše na UNS 25.08.2017

Na pojedinim fakultetima Novosadskog univerziteta, ostalo je slobodnih mesta i u drugom upisnom roku, a prijave kandidata se primaju od 4. septembra, dok je polaganje prijemnih ispita je 7. i 8. septembra, a upis počinje tri dana kasnije, odnosno 11. septembra. 

detaljnije