Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage


Sajam stipendija 'Izaberi stipendiju po svojoj meri'

Sajam stipendija 'Izaberi stipendiju po svojoj meri' 10.10.2013

V Sajam stipendija pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri", u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, biće održan u ponedeljak, 14. oktobra 2013. godine u holu Pravnog fakulteta.

detaljnije
Putujući studentski sajam 2013.

Putujući studentski sajam 2013. 09.10.2013

Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, francuski instituti iz Beograda, Sofije, Skoplja i Podgorice, organizuju peti „Putujući studentski sajam" koji će se održati u holu Rektorata Univerziteta u Beogradu.

detaljnijeVeliki vodič za brucoše

Veliki vodič za brucoše 04.10.2013

Ako hoćeš da te profa zapazi - idi na konsultacije. Ako nećeš da čekaš u redu za sve i svašta - udeli pokoji kompliment radnicama u studentskoj službi. Za slučaj ludog provoda - poseti Studenjak u Beogradu.

detaljnije


Deset mu je godina, nema drugare pa ide na faks

Deset mu je godina, nema drugare pa ide na faks 04.10.2013

Desetogodišnji Švajcarac Maksimilijan Janiš, koji je iz šale polagao test iz matematike za veliku maturu i dobio najvišu ocenu, moćiće da pohađa specijalna predavanja na Univerzitetu u Cirihu, saopštile su univerzitetske vlasti.

detaljnije
Zlatni indeks

Zlatni indeks 01.10.2013

Na Mašinskom fakultetu u Nišu dodeljeni su indeksi brucošima, kao i zlatni indeksi generaciji studenata koja je pre tačno 50 godina upisala ovaj fakultet.

detaljnije


Nova akademska godina

Nova akademska godina 01.10.2013

Iako su neki akademci u amfiteatrima već nedelju dana, na većini fakulteta u Srbiji tek počinje nova akademska godina.

detaljnije


Početak nastave

Početak nastave 27.09.2013

Fakultet za inženjerski menadžment vas obaveštava da nastava u novoj školskoj 2013/2014. godini za sve godine studija počinje u ponedeljak, 30. 09. 2013. godine, po utvrđenom rasporedu, a svečani prijem studenata prve godine će se takođe održati u ponedeljak, 30. 09. 2013. godine u 09.30 časova u prostorijama Fakulteta.

detaljnije
Obrazovanjem protiv nasilja na Internetu

Obrazovanjem protiv nasilja na Internetu 24.09.2013

Nekoj vrsti rizika onlajn za poslednjih godinu dana bilo je izloženo gotovo 70 odsto mladih – Svaki treći srednjoškolac svedok zlostavljanja na netu, a svaki deseti osnovac i to od prvog do četvrtog razreda – „virtuelni" nasilnik

detaljnije


Novosadski FTN primio drugu generaciju

Novosadski FTN primio drugu generaciju 20.09.2013

Brucošima druge generacije Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, koji će imati priliku da akademske studije pohađaju u Loznici, danas je dobrodošlicu poželeo prodekan za nastavu Dragiša Vilotić.

detaljnije