Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

'Svi da mogu da upišu fakultet'

'Svi da mogu da upišu fakultet' 26.12.2013

Premijer Ivica Dačić izjavio u Užicu da Srbija, u uslovima osiromašenog društva, mora da stvara uslove za ravnopravnost svih građana u oblasti obrazovanja.

detaljnije

Novosadski maturanti u parlamentu

Novosadski maturanti u parlamentu 17.12.2013

Volonterska Omladinska organizacija je u okviru projekta „Skupština mladih 2013" u velikoj sali Skupštine grada organizovala simulaciju skupštinske sednice.

detaljnijeIdeje koje su promenile svet

Ideje koje su promenile svet 17.12.2013

Pod nazivom „Šuma znanja" krije se izložba koja će u prizemlju Robne kuće „Beograd", Knez Mihailova 5, rekonstruisati jedan šumski ekosistem.

detaljnije


Ocene važnije od siromaštva

Ocene važnije od siromaštva 17.12.2013

Materijalno stanje studenata se ne vrednuje prilikom upisa na fakultete već je glavni kriterijum za budžetski status uspeh u srednjoškolskom obrazovanju i na prijemnom ispitu, odnosno uspeh tokom prethodnog školovanja za upis viših godina studija.

detaljnijeMet mobile challenge

Met mobile challenge 05.12.2013

„Met mobile challenge" predstavlja događaj koji okuplja učenike srednjih škola kako bi se takmičili u kreiranju mobilnih aplikacija.

detaljnije

U Evropu po znanje

U Evropu po znanje 25.11.2013

Gotovo 80 odsto maturanata želi indeks nekog od stranih fakulteta. Polovina njih već radi na tome, ostali će otići ako im se ukaže prilika. Najveće interesovanje je za program "Erasmus Mundus", a stipendije koje se dodeljuju u okviru njega u potpunosti pokrivaju troškove studija i života.

detaljnije


Kako je Fejsbuk omatorio?

Kako je Fejsbuk omatorio? 18.11.2013

Broj mladih korisnika Fejsbuka stalno opada. Da li to znači da ova društvena mreža gubi korak sa vremenom ili Fejsbuk tek sada pronalazi svoje pravo mesto?

detaljnije