Prijemni.infostud.com


Studijski program - Digitalna filmska produkcija

Podaci o studijskom programu

Kategorije na sajtu: Filmska umetnost, Digitalna umetnost,

Vrste studija: Akademske

Vežbaj online: -

Gradovi: Beograd

Nastavni plan i ispiti

Digitalna filmska produkcija je revolucionarno promenila filmsku industriju. Digitalne kamere i softveri za kompjutersku montažu postali su toliko dostupni da je danas svako u mogućnosti da napravi svoj film, muzički spot ili dokumentarac. Na Diploma programu Digital Film Making studenti uče ceo proces pravljenja filma od sastavljanja scenarija i storyboard-a, preko svih aspekata snimanja (kamera, kompozicija, svetlo) do montaže, kompozitinga i vizuelnih efekata. Praktična nastava i "hands-on" pristup studentima daje uvid i znanje o svim fenomenima vezanim za produkciju i moguća zanimanja u TV i filmskoj industriji.

Studenti će biti sposobni da produciraju kratak film, muzičke spotove, dokumentarce i reklame. Za vreme trajanja programa studenti moraju da završe nekoliko filmskih projekata radeći profesionalnom opremom koju im obezbeđuje SAE Institut.

 

Radove studenata Digitalne Filmske produkcije možete videti ovde.

SAE Institut organizuje godišnju premijeru filmova studenata SAE Instituta u Domu omladine pod nazivom SAE FILM, a evo kako je izgledao SAE FILM 2016.

Opširnije o studijskom programu.
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog