Prijemni.infostud.com


Studijski program - Digitalna animacija

Podaci o studijskom programu

Kategorije na sajtu: Modni dizajn, Dizajn, Grafički dizajn,

Vrste studija: Akademske

Vežbaj online: Opšte obrazovanje i informisanost,

Gradovi: Beograd

Nastavni plan i ispiti

Koncept

Kurs je osmišljen tako da daje studentima prednost nad mnogim samoukim animatorima na tržistu koji se obrazuju jednostavno iz priručnika. Na SAE studijama se pokrivaju i praktične i konceptualne teme (karakter dizajn i koncept dizajn), podstiču se stvarni svet i praktični projekti, a uska veza sa industrijom osigurava da su metode kojima se uče i softveri koji se koriste apsolutno relevantni i potpuno u skladu sa brzinom dešavanja u stvarnom svetu. Tokom celog programa, fokus je na razvoju sveobuhvatne showreel prezentacije koja je suštinska za dobijanje zaposlenja po završetku studija.

Ciljevi

Ovladavanje glavnim oblastima koje se odnose na 3D modeling za film i industriju igara, digitalnu animaciju, kompoziting i vizuelne efekte i art direkciju u oblasti animacije. Suštinske veštine i tehnike se podučavaju u kreativnoj atmosferi sa jakim akcentom na praktičnoj primeni dizajna i teorijskom konceptu.

Ove studije su osmišljene ne samo da pripreme studente da preuzmu kreativne i produktivne uloge u okviru industrija 2D i 3D animacije i igara nego će im obezbediti i veštine za napredak u karijeri u pravcu operativnih, razvojnih i upravnih pozicija.

Opširnije
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog