Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Tradicionalno takmičenje u pisanju eseja u organizaciji Goi Peace Foundation i Unesko-a


Rok za konkurisanje: 15.06.2017.
Link za prijavu: http://www.goipeace-essaycontest.org/

Ovogodišnja tema tradicionalnog međunarodnog takmičenja mladih u pisanju eseja koje zajednički organizuju „Goi Peace Foundation“ i Unesko u okviru Unesko programa Obrazovanje za održivi razvoj (ESD) je „Učenje od prirode“ („Learning from Nature“).

Međunarodno takmičenje u pisanju eseja

Takmičenje podržava Ministarsvo obrazovanja, kulture, sporta, nauke i tehnologije, Komisija Japana za saradnju sa Uneskom, Savez privatnih viših škola Japana, Ušrava za obrazovanja metropole Tokija, medijski javni servis NHK i medijska organizacija Nikei.

Za dobitnike prve nagrade biće organizovano uručivanje nagrade ministra obrazovanja u Tokiju 25. novembra 2017. godine, a organizator snosi troškove putovanja.

Krajnji rok za slanje radova je 15. jun 2017. godine. Informacija je dostupna i na internet prezentaciji fondacije www.goipeace.or.jp na kojoj će biti objavljeni i rezultati takmičenja 31. oktobra ove godine.

Pravo učešća imaju kandidati do 25 godina starosti, u dve starosne kategorije-deca (do 14 godina) i mladi (15-25 godina). U prilogu možete pronaći i brošuru sa informacijama o propozicijama takmičenja, i načinu slanja prijava.

Rok za slanje radova je 15.06.2017. godine.