Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com

Zašto baš Desire?
Da li mi Desire garantuje upis na budžet?
Iz kojih predmeta postoje pripreme i ko su profesori?
Koliko koštaju pripreme?
Kako da se upišem?
 

Predmeti iz kojih se vrše pripreme:

Maturanti!

Agencija za podučavanje i posredovanje Desire i ove godine, dvadeset i četvrti put zaredom, organizuje za vas pripreme za polaganje prijemnih ispita na fakultetima i visokim strukovnim školama u Beogradu.

 

Zašto baš Desire?

Zato što se organizovanjem priprema bavimo već 24 godine i prva smo privatna škola za pripremu prijemnih ispita u Beogradu. 

Zato što su naši predavači profesori i asistenti Beogradskog univerziteta, priznati stručnjaci i cenjeni akademski građani kojima dugujemo zahvalnost za izuzetnu uspešnost naših polaznika na prijemnim ispitima. 

Zato što smo najveća škola za pripremu polaganja prijemnih ispita, koju godišnje pohađa oko 400 maturanata iz svih gimnazija i srednjih stručnih škola u Beogradu. Dokaz da se dobar glas daleko čuje je sve  veći broj naših učenika iz drugih gradova Srbije- Pančeva, Požarevca, Bajine Bašte, Kragujevca.... 

Zato što je više od 90% od oko 9000 maturanata, koliko je prošlo kroz našu školu tokom 24 godine rada, upisalo željeni fakultet u grupi koja se finansira iz budžeta republike Srbije i time izbeglo plaćanje sve skupljih školarina. 

 

Da li mi Desire garantuje upis na budžet?

Desire garantuje da će sve oblasti, koje su propisane programom za polaganje prijemnih ispita na određenom fakultetu, biti ponovo ispredavane i sve nedoumice razjašnjene. Na našim pripremama će se takođe uraditi i prodiskutovati veliki broj testova , zadataka i pitanja  koji odgovaraju po obimu i težini onima na prijemnom, ili su preuzeti sa prijemnih ispita iz prethodnih godina. Dakle mi obezbeđujemo svu potrebnu osnovu i alat, a na vama i vašoj ličnoj odgovornosti je da ih pravilno upotrebite. Ukoliko učenici redovno dolaze na našu nastavu skoro 100% je prolaznost za upis na budžet.

 

Iz kojih predmeta postoje pripreme i ko su profesori?

Matematika: prof.dr Ilija Lazarević, profesor na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu - za sve fakultete na kojima se polaže matematika.
Matematika: Milorad Beljić, profesor u Ekonomskoj školi - za Ekonomski fakultet.
Hemija: dr Irena Novaković sa Hemijskog fakulteta u Beogradu - za sve fakultete na kojima se polaže hemija. 
Biologija: mr Anita Lazarević, str. saradnik na Biološkom fakultetu u Beogradu - za sve fakultete na kojima se polaže biologija.
Psihologija: dr Ivana Stepanović, sa Instituta za psihologiju - za sve fakultete na kojima se polaže psihologija. 
Opšta informisanost: dr Ivana Stepanović, sa Instituta za psihologiju i Vlado Miličić, education manager agencije Desire i grupa predavača - za sve fakultete gde sa polaže opšta informisanost.
Istorija: dr Radomir Popović, sa Instituta za istoriju - za sve fakultete gde se polaže istorija. 
Sociologija: dr Vladimir Vuletić, docent na Filozofskom fakultetu i grupa asistenata - za sve fakultete na kojima se polaže sociologija. 
Engleski jezik: Slađana Tanasijević, profesor engleskog jezika na Fakultetu za projektni i inovativni menadžment i bivši profesor u III beogradskoj gimnaziji (po preporuci sa Filološkog fakulteta) - za sve fakultete na kojima se polaže engleski jezik.
Srpski jezik: dr Aleksandar Milanović, vanredni profesor na Filološkom fakultetu - za sve fakultete na kojima se polaže srpski jezik.
Gluma: za Fakultet dramskih umetnosti, predavač je Anja Knežević, glumica.

 

Koliko koštaju pripreme?

Po ceni od prošle godine:
Svaki od predmeta ima fond od 52 časa i košta 25900 dinara. Plaćanje se vrši kroz mesečne rate.

Ko se prijavi do 30. septembra plaća na 6 rata po 4320 dinara.

Ko se prijavi do 31. oktobra plaća na 5 rata po 5180 dinara.

Ko se prijavi do 30. novembra plaća na 4 rate po 6475 dinara.

I ove godine POPUST za 2 PREDMETA je 5%. Ko upisuje 2 predmeta ima mogućnost plaćanja na 7 rata. Ko se prijavi do 30. septembra plaća na 7 rata po 7030 dinara. Do 31. oktobra na 6 rata po 8200 dinara. Do 30. novembra na 5 rata po 9840 dinara.

Ako neko želi da plati ceo iznos odjednom, ima dodatnih 10% popusta.

 

Kako da se upišem?

Prijavljivanje je na date brojeve telefona, a uplate se vrše na broj računa 205-46510-44.

Za one koji plaćaju u kešu ili čekovima upis je 4. i 5. novembra od 10 do 14.30h u Petoj beogradskoj gimnaziji​.

Nastava počinje 5. novembra 2017. godine i održavaće se svake nedelje do sredine juna 2018. godine u Petoj beogradskoj gimnaziji.

Postoji mogućnost naknadnog upisa svake sledeće nedelje od 10-14.30h uz besplatan probni čas.

 

Detaljnije informacije o upisu i uslovima plaćanja i samim pripremama možete dobiti na  

 www.desire.rs

ili ako nas pozovete na 011 344 21 60 radnim danom od 10h-14h i 065 369 11 99 radnim danima od 10h-20h

facebook-icon50.jpg Od ove godine testovi, bodovi, razmena iskustava i mišljenja, diskusije i puno drugih korisnih stvari na našem Facebook-u.

ŽELIMO VAM SREĆU I ZNANJE NA PRIJEMNOM! 

D E S I R E