Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com


Pripreme za prijemni

Pripremna nastava iz matematike za upis na tehničke fakultete

Inovacioni centar Fakulteta organizacionih nauka organizuje pripremnu nastavu iz Matematike za polaganje prijemnog ispita na Fakultetu organizacionih nauka i Tehničkim fakultetima (Elektrotehnički, Saobraćajni, Mašinski, Građevinski, Tehnološko-metalurški, Rudarski i Matematički fakultet).

Nastava počinje nakon formitanja grupe od najviše 30 polaznika. Fond časova je 40, uglavnom se održavaju nedeljom u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka (od 9:30 do 13:00 časova -tri bloka po sat vremena i dve pauze po 15 minuta). Nastavu drže profesori i asistenti Fakulteta oraganizacionih nauka sa Katedre za matematiku.

Polaznici imaju stalne provere znanja tokom trajanja pripremne nastave (domaći zadaci koji se rade preko sajta – sve informacije o tome se dobijaju na prvom terminu). Na kraju pripremne nastave vrši se završna provera znanja u vidu testa (test se takođe radi preko sajta – sve informacije o tome se dobijaju na desetom terminu). 

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 011/3950-896 radnim danom od 09 do 12 časova.

 

Prijave

Broj mesta je ograničen brojem raspoloživih prostorija na Fakultetu. Prijave se vrše popunjavanjem formulara na ovoj stranici. Nakon prijave dovoljnog broja kandidata i formiranja grupe bićete obavešteni o rasporedu održavanja pripremne nastave na broj telefona koji ste ostavili pri prijavi.

Takođe pratite sajt i stranicu sa obaveštenjima i rasporedom održavanja, zbog eventualnih izmena termina.

 

Cena kursa

Cena pripremne nastave iznosi 26.000,00 dinara ako se uplati u celini (uplatnicu doneti na prvom terminu) ili 28.000,00 dinara u dve rate po 14.000,00 dinara (prvu uplatnicu doneti na prvom, a drugu na petom terminu)  

Dodatne pogodnosti: Polaznici pripremne nastave imaju popust od 30% za probni prijemni ispit, koji se tradicionalno održava nekoliko dana pre samog prijemnog ispita iz matematike.

Uplata se vrši na račun:

Primalac: Inovacioni centar Fakulteta organizacionih nauka, Jove Ilića 154, Beograd

Žiro račun: 160-312317-48

Poziv na broj: 30

Svrha uplate: "Naknada za pripremnu nastavu iz matematike".

Primer popunjene uplatnice

 

Prijave se vrši na sajtu na ovom linku.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: