Prijemni.infostud.com


Dan otvorenih vrata

Fakultet tehničkih nauka će 13. maja 2017. godine otvoriti svoja vrata srednjoškolcima koji su zainteresovani za studiranje na najvećem fakultetu u Srbiji. 

Fakultet tehničkih nauka Novi Sad

Posetioci će imati prilike da na prezentaciji čuju sve o studijskim programima koje mogu upisati u školskoj 2017/2018. godini ali i način polaganja prijemnog ispita, mogućnost konkurisanja na više studijskih programa ("TRI ŽELJE"), statistici prethodnih godina i ostalo. 

Nakon prezentacije, u Klubu "Mašinac" sa studentima svih oblasti studija imaće priliku da porazgovaraju, popiju kafu ali i da zavire u neke laboratorije. 
U Kampusu novosadskog univerziteta tog dana organizovan je i Međunarodni festival nauke i obrazovanja gde učestvuje nekoliko departmana sa Fakulteta tehničkih nauka i na čijim štandovima će srednjoškolci moći da saznaju više o prikazanim eksperimentima, da porazgovaraju sa asistentima i profesorima. 

Pozivamo sve zainteresovane da se zbog što bolje organizacije prijave za učestvovanje na ovom događaju (link za prijavu je u prilogu vesti).

Detaljan program biće objavljen naknadno. A sve novosti možete pratiti putem Facebook-a.  

 
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog