Prijemni.infostud.com


Opšte informacije

Ako si bio sportista, ako si spoznao vrednosti sporta kao mogućnosti za kreativno dokazivanje, ako si zainteresovan da i dalje istražuješ društveno-humanističke, biološke, ekonomske vrednosti sporta, onda si zainteresovan za programe i aktivnosti Visoke škole za sport.
Ako si u sebi prepoznao želju da svoju ljubav, iskustvo i znanje prenosiš na mlade; ako želiš da spoznaš osnove savremenog menadžmenta, praktičnu veštinu i tehniku upravljanja i rukovođenja u sportskim organizacijama i da ovladaš menadžerskim komunikacijskim veštinama; ako želiš da se osposobiš da samostalno primenjuješ tehnike iz oblasti fizikalne terapije i kineziterapije koje se primenjuju u prevenciji i rehabilitaciji povređenih i obolelih sportista, onda Ti naša Škola može pomoći da svoja znanja sistematizuješ i upotpuniš.


Želimo Ti da napraviš dobar izbor.

Ako odlučiš da nam se pridružiš, mi ćemo biti spremni da Te primimo.

Sigurni smo da ćeš biti zadovoljan odlukom koju treba, upisom na ovu Školu, da doneseš.

''Učite od najboljih, postignite najviše!''
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog

  • Sistematski pregledi

    Nakon što se upišete na fakultet, morate znati da redovno učenje i polaganje ispita nije vaša jedina obaveza. Nakon završenih predavanja u prvom semestru prve godine, potrebno je da uradite sistematski pregled.


  • Važnost postavljanja pitanja od strane studenata

    Veština postavljanja pitanja bitan je deo učenja i studiranja, jer će se njeno praktikovanje, sasvim sigurno, odraziti na kvalitet vašeg znanja, kao i na učinke u vidu ocena.


  • Par saveta pre izbora fakulteta

    S obzirom da studije za svrhu treba da imaju pripremu studenata za posao, osposobljavanje za karijeru i ciljeve koji se žele ostvariti, period visokog obrazovanja neka obuhvati vaše interese u tom smislu.