Prijemni.infostud.com


Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu

 

Budi u toku

Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu te poziva da nam se pridružiš i postaneš deo uspešnog tima.

Upiši osnovne, specijalističke ili master strukovne studije u najboljoj školi Srbije.

Obezbedi sebi siguran posao znanjem koje ćeš steći kod nas na najsavremenijoj opremi uz eminentne i posvećene profesore i  saradnike.  www.viser.edu.rs

 

Maturang

Pripremite se za prijemni uz pomoć naše besplatne aplikacije Maturang, koja sadrži pitanja i testove za prijemne ispite na svim fakultetima u Srbiji. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Učestvuj i u nagradnoj igri, radi testove i zaradi letovanje na Krfu.
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog

  • Usmeno izlaganje predispitnih obaveza

    Predispitne obaveze obuhvataju prisustvo na predavanjima i vežbama, ali i pisanje seminarskih radova, odnosno referata. Često se ti isti radovi moraju prezentovati usmeno, u toku predavanja, a ponekad je dozvoljeno i korišćenje Power Point-a.


  • Namirnice koje zamenjuju kofein

    Kada postanete deo studentskog života, uvidećete da mnogi studenti vole da uče noću. Učenje noću, naročito u studentskim domovima, podrazumeva mir i vi ste napokon sposobni da se posvetite svom gradivu u miru.


  • Popunjavanje CV-a za vreme studiranja

    Ukoliko pokušate da pronađete posao za vreme studiranja, uglavnom će se od vas tražiti da pošaljete CV. Mnogi mladi ljudi imaju problem sa popunjavanjem ovog dokumenta jer ne znaju šta sve CV podrazumeva