Anketa

Da li planirate da pronađete posao preko leta?

Već jesam, uveliko se radi
Ni ne pomišljam, uživam u dugom raspustu
Nisam tražio/la, ali bih rado ako mi neko ponudi
Tražim, ali ništa zanimljivo nije iskrslo
Prvo ću malo da odmorim, pa ćemo videti
Želim da primam najave preko mejling liste

Konkurs za upis u Kriminalističku policijsku akademiju

Kriminalističko policijska akademija raspisala je konkurs za upis studenata u prvu godinu studijskog programa osnovnih akademskih studija u trajanju od četiri godine, u školskoj 2009/10 godini.

Na budžetsko finansiranje može biti upisano 70 studenata, od kojih 15 devojaka, kao i 150 samofinansirajući studenata, navodi se u konkursu.

Uz opšte uslove, za kandidate iz građanstva je neophodno da su rođeni 1987. godine ili mlađi, dok za zainteresovane iz Ministarstva unutrašnjih poslova ne postoje ograničenja u pogledu starosti.

Od muškaraca se traži da su visoki najmanje 1,70 metara i da imaju telesnu težinu u toleranciji do pet kilograma više, odnosno 10 kilograma manje u odnosu na visinu umanjenu za 100 centimetara.

Devojke treba da su visoke najmanje 1,63 metara i da su teške do tri kilograma više, odnosno 12 kilograma manje od svoje visine umanjene za 100 centimetara, navodi se u konkursu objavljenom u dnevnom listu "Politika".


(Preuzeto sa sajta RTV-a 06.04.2009.)

 


Pogledajte druge vesti na temu: konkurs,student,osnovne akademske studije,budžet,uslovi

Postavljeno: 07.04.2009
Broj pregleda: 18326
 
Broj komentara: 3
Djoka
27.03.2011
A niko nece da kaze da moraju da se da NOVAC odredjenim licima da bi bili primljeni na studije.I jos nesto moj drug je prosao sve testove a bio je vukovac u gimnaziji samo jednostavno nije promljen odnijen je bez obrazolzenja.A SVE JE POLOZIO SAMO NIJE DAO NOVAC ODREDJENIM LJUDIMA PA SIGURNO JE ZATO PAO:(
dragan
21.03.2011
Jel' može neko da mi kaže da li imamo zaposlenje nakon završetka i jel imamo omogućeno stanovanje ili ne???
sasa
05.03.2011
Ja sam taman.......... :)
 
TwitterYoutubeFacebook
Infostud dobitnik priznanja Najbolje iz Srbije