Anketa

Zbog čega ste upisali ove studije?

Zbog želje i ljubavi prema ovoj profesiji
Zbog dobre zarade koju pruža zaposlenje u ovoj struci
Želim da primam najave preko mejling liste

Konkurs za prijem studenata u ustanove za smeštaj i ishranu studenata za školsku 2012/2013. godinu.

Konkurs za prijem studenata visokoškolskih ustanova u Republici Srbiji u ustanove za smeštaj i ishranu studenata za školsku 2012/2013. godinu.Predaja prijava na Konkurs za prijem studenata u studentske domove Studentskog centra Novi Sad počinje u subotu, 1. septembra i trajaće do 31. oktobra.

U periodu od 1. do 15. septembra svoje prijave na Konkurs treba da predaju studenti prve godine prvog stepena studija, „brucoši".

Za studente prve godine studija prvog stepena studija, "brucoše", neophodna dokumenta za prijavljivanje na Konkurs su:

  • Prijava na Konkurs (Kupuje se na Blagajni ishrane ili na Blagajni Službe smeštaja, kao i u studentskim domovima u Zrenjaninu i Somboru).
  • Uverenje o upisu prve godine I stepena studija, po prvi put, na teret budžeta Republike Srbije.
  • Overene kopije svedočanstava za sve razrede srednje škole.
  • Uverenje o prihodima po članu porodice studenta, od 1. januara do 30. juna tekuće godine (Obrazac za Uverenje o prihodima se može preuzeti sa našeg internet sajta).

Konkursne prijave se predaju u Službi smeštaja Studentskog centra Novi Sad, koja se nalazi u prizemlju studentskog doma "Slobodan Bajić", u Ulici dr Sime Miloševića br. 10. Studenti koji konkurišu za smeštaj u studentskim domovima u Zrenjaninu i Somboru svoje prijave predaju u tamošnjim studentskim domovima.

Kontakt telefon Službe smeštaja je 021/ 6350-295, a imejl adresa je sluzba.smestaja@scns.rs , zainteresovani student mogu pronaći tekst Konkursa i Vodič za studente na našem internet sajtu koji se nalazi na adresi http://www.scns.rs/.

Preliminarna rang lista za "brucoše" objavljuje se najkasnije 72 sata od zaključenja konkursa 15. septembra. Praksa Studentskog centra Novi Sad jeste da se Preliminarna lista objavljuje već zadnjeg dana Konkursa, u popodnevnim časovima, za studente prve godine to je 15. septembar. Studenti će Preliminarnu rang listu moći da vide na oglasnim tablama svojih fakulteta i visokih škola, kao i na internet sajtu Studentskog centra http://www.scns.rs/.

Konačna rang lista se objavljuje osam radnih dana nakon objavljivanja Preliminarne rang liste.

Predaja prijava za studente ostalih godina prvog stepena studija i studente sa statusom produžene godine, studente koji studiraju po starom nastavnom planu i programu i studente apsolvente, studente drugog stepena studija (studenti diplomskih akademskih studija - master, studenti specijalističkih strukovnih, studenti specijalističkih akademskih studija) i studente trećeg stepena studija (studenti doktorskih studija) će početi 15. septembra i trajaće do 31. oktobra.

Broj raspoloživih mesta u studentskim domovima Studentskog centra Novi Sad prema Konkursu za smeštaj studenata za školsku 2012/2013. godinu je 3003. U osam domova u Novom Sadu raspoloživo je 2652 mesta, u studentskom domu u Zrenjaninu 208 mesta i u studentskom domu u Somboru 143 mesta.


Pogledajte druge vesti na temu: prijava,konkurs,studentski dom,Novi Sad,studenti

Postavljeno: 29.08.2012
Broj pregleda: 5803
 
Broj komentara: 1
марија_савић
04.09.2012
мене занима зашто статус продужених мастера нигде не постоји и зашто као такви студенти немају право да конкуришу за место у дому. и зашто министарство не реагује кад их се пита нешто о томе.
 
TwitterYoutubeFacebook
Infostud dobitnik priznanja Najbolje iz Srbije