Prijemni Infostud.com - Vredi studirati

  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:




Rezultati pretrage

Škola po meri đaka

Škola po meri đaka 08.02.2016

Kada provedete samo jedan dan u novosadskoj školi "Milan Petrović" shvatite da je ona samo u nazivu škola. Svojim učenicima i korisnicima, osobama sa zdravstvenim teškoćama i invaliditetom, nudi mnogo više - napredne programe, podršku, posvećenost, kreativnost, pomoć u učenju, radu, pri zapošljavanju.

 

detaljnije




Subotica dobija Gradski omladinski centar

Subotica dobija Gradski omladinski centar 05.02.2016

Subotica uskoro treba da dobije Gradski omladinski centar. Projekat čiji je cilj podsticanje srednjoškolskog aktivizma, kao i unapređivanje društvene odgovornosti subotičkih preduzetnika, odobren je od Ministarstva omladine i sporta, a vredan je oko milion i dvesta hiljada dinara.

detaljnije


Vršac: Šetnja Sterijinim stazama

Vršac: Šetnja Sterijinim stazama 05.02.2016

Gradska biblioteka Vršac i učenici i učenice srednjih škola danas u 13.15 časova organizuju šetnju povodom 210 godina od rođenja Jovana Sterije Popovića. Polazak je ispred Sterijine kuće na Trgu Svetog Teodora Vršačkog.

detaljnije



Modernizacija škola

Modernizacija škola 04.02.2016

U savremenoj metodologiji učenja, usled razvoja novih tehnologija, koncept elektronske edukacije ili učenja na daljinu, postaje sve aktuelniji.

detaljnije











Da biste proveli leto na prestižnom američkom faksu, treba samo da uradite ovo

Da biste proveli leto na prestižnom američkom faksu, treba samo da uradite ovo 01.02.2016

Dvonedeljni letnji program Univerziteta Jejl pruža priliku učenicima srednijih škola da provedu raspust usvajajući akademska znanja i liderske veštine. Prijave traju do 11. februara, a koordinatorka za Balkan i jedna od predavačica Ksenija Pavlović za "24 sata" govori o tome šta je potrebno da biste se prijavili, na šta da obratite pažnju i kako izgleda program.

detaljnije


Počeo drugi deo zimskog raspusta

Počeo drugi deo zimskog raspusta 01.02.2016

Drugi deo zimskog raspusta za osnovce i srednjoškolce počeo je danas i trajaće do 12. februara, ali će zbog državnog praznika, Sretenja, 15. februara, djaci ponovo krenuti u škole tek 17. februara.

detaljnije



Prijavite se na Met Mobile Challenge

Prijavite se na Met Mobile Challenge 29.01.2016

Microsoft Srbija, Univerzitet Metropolitan, i studentska organizacija MetLab pozivaju sve zainteresovane učenike srednjih škola da se do 1. februara ove godine prijave na takmičenje Met Mobile Challenge 2016.

detaljnije