Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Tribina: Video games - Beyond entertainment

Tribina: Video games - Beyond entertainment 31.05.2016

U četvrtak, 02. juna sa početkom u 17.00h na Fakultetu digitalne produkcije Univerziteta Educons u Sremskoj Kamenici biće održana javna tribina “Video games - Beyond entertainment“ koja je namenjena studentskoj populaciji, profesorima i stručnoj janosti iz oblasti IT-ja, digitalne produkcije i društvenih medija kao i ljubiteljima video igara i animacije.

detaljnije


Crtanje srcem spojilo ih sa studentima

Crtanje srcem spojilo ih sa studentima 30.05.2016

Radionica „Crtajmo srcem”, u kojoj su učestvovala deca iz Dečjeg sela „Dr Milorad Pavlović”, održana je nedavno u velikom slikarskom ateljeu Akademije klasičnog slikarstva Univerziteta Edukons u Sremskoj Kamenici. Desetoro dece, uzrasta od 8 do 16 godina, uz diskretnu asistenciju studenata Akademije i njihovih profesora, kroz druženje, crtanje i slikanje, svojim radovima odgovarali su na zadate teme.

detaljnije

Pripremna nastava na većini fakulteta UNS-a besplatna

Pripremna nastava na većini fakulteta UNS-a besplatna 26.05.2016

Fakulteti Univerziteta u Novom Sadu i ove godine organizuju pripremnu nastavu za upis brucoša u zavisnosti od buduće profesije, jer se pokazalo da ona doprinosi uspešnosti kandidata na prijemnom ispitu i do 100 odsto. Većina fakulteta novosadskog univerziteta pripremnu nastavu ne naplaćuje, mada ima i onih koji pripremu naplaćuju.

detaljnije