Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage


Igrom i muzikom do nauke

Igrom i muzikom do nauke 01.03.2017

Društvo fizičara Pančevo i Regionalni centar za talente Mihajlo Pupin organizovali su u dvorani Apolo festival Nauka-laka kao muzika. Predavači su bili učenici iz pančevačkih škola i sa beogradskog Fizičkog fakulteta.

detaljnije


Srednjoškolci kao preduzetnici

Srednjoškolci kao preduzetnici 01.03.2017

Tri ekipe Ekonomske škole 9.maj su zauzela prva tri mesta na takmičenju Mladi preduzetnik, koju je organizovala Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica.

detaljnijeSajam obrazovanja Putokazi

Sajam obrazovanja Putokazi 28.02.2017

Sajam obrazovanja „Putokazi“ održava se od 6. do 8. marta, u Hali “Master”. Cilj je promocija obrazovanja za sve i afirmacija doživotnog obrazovanja.

detaljnije

14. Noć muzeja; Velike i male revolucije

14. Noć muzeja; Velike i male revolucije 24.02.2017

Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja najavljuje da će ovogodišnja manifestacija u Srbiji, biti održana u subotu 20. maja. Najposećenija manifestacija u oblasti kulture, pod sloganom „Otvori oči u noći“, ove godine održava se četrnaesti put.

detaljnije


Isplata učeničkih kredita i stipendija

Isplata učeničkih kredita i stipendija 23.02.2017

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da će isplata učeničkih kredita i stipendija za 12.225 učenika, koji su izabrani na konkursu počinje danas za školsku 2016/2017 godinu.

detaljnije

Telekom Srbija daje dodatno ubrzanje startapima

Telekom Srbija daje dodatno ubrzanje startapima 23.02.2017

Među najmlađim polaznicima Startap akademije su Nikola i Antonio, srednjoškolci koji su već pokrenuli sopstvene startape. Ovogodišnji ciklus akademije, finansijski podržane od strane Telekoma Srbija, je pri kraju, ovo su njihovi utisci.

detaljnijeTinejdžeri su opterećeni time šta drugi o njima misle

Tinejdžeri su opterećeni time šta drugi o njima misle 22.02.2017

U telu tinejdžera dolazi do intenzivnih reakcija u trenutku kada veruju da ih neko gleda, jer brinu šta drugi, a pogotovo vršnjaci, misle o njima. Do ovog zaključka je došao tim stručnjaka koji je pratio 69 dobrovoljaca uzrasta od 8 do 23 godine.

detaljnije