Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage


Dani podrške brucošima od 30. oktobra do 03. novembra

Dani podrške brucošima od 30. oktobra do 03. novembra 23.10.2017

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata i Centar za studente sa hendikepom organizuju „Dane podrške brucošima“ u periodu od 30.10. do 03.11.2017. godine. Cilj programa je podrška studentima prve godine u snalaženju na fakultetu, sa novim obavezama, u novoj ulozi, u novom gradu.

detaljnije


Aleksandar Kukolj - intelektualac na tatamiju

Aleksandar Kukolj - intelektualac na tatamiju 19.10.2017

Aktuelni je evropski prvak u džuodu u kategoriji do 90 kilograma, a trenutno je i prvoplasirani na svetskoj rang listi. Za 19 godina aktivnog bavljenja džudoom Aleksandar Kukolj osvojio je preko 200 medalja, a za isto toliko vremena koje je posvetio školovanju stigao je i do diplome magistra ekonomskih nauka.

detaljnijeUniverzitet u Novom Sadu na Šangajskoj listi

Univerzitet u Novom Sadu na Šangajskoj listi 17.10.2017

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu prvi put se pojavljuje na Šangajskoj rang listi i nalazi se među 300 najboljih u svetu u oblasti sporta - rangiran je između 201. i 300. mesta, saopštio je Univerzitet.

detaljnije
Studentski domovi čekaju nove stanare

Studentski domovi čekaju nove stanare 13.10.2017

Studenti koji su upisali prvu godinu studija na fakultetima Univerziteta u Novom Sadu uselili su se u studentske domove i popunili 386 mesta rezervisanih za brucoše, među kojima je i 80 studenata koji pripadaju osetljivim grupama.

detaljnije


PIO: Studenti sa porodičnim penzijama da dostave potvrde

PIO: Studenti sa porodičnim penzijama da dostave potvrde 13.10.2017

Republički fond PIO pozvao je danas studente, korisnike porodičnih penzija, koji su to pravo ostvarili po osnovu školovanja na visokim školama ili fakultetima, da do 25. oktobra dostave nadležnim filijalama tog fonda potvrde o upisu nove školske godine.

detaljnije
Fizika za osnovce i srednjoškolce na kragujevačkom PMF-u

Fizika za osnovce i srednjoškolce na kragujevačkom PMF-u 11.10.2017

Na Prirodno-matematičkom fakultetu u Kragujevcu profesori su organizovali časove i radionice iz primenjene fizike i elektronike za osnovce i srednjoškolce. Učenici osnovnih škola ponedeljkom a srednjoškolci utorkom učiće fiziku na njima pristupačniji način.

detaljnije