Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

 Osmo državno takmičenje iz multimedija

Osmo državno takmičenje iz multimedija 22.03.2017

Osmo državno takmičenje iz multimedija održaće se u nedelju, 9. aprila 2017. godine. Prijave će se obavljati putem online formulara u periodu od ponedeljka, 20. marta do petka, 31. marta.

detaljnijePraksa svima koristi

Praksa svima koristi 27.03.2017

Sve je spremno za prvi ciklus stručne prakse studenata Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin u Gradskoj upravi Zrenjanina i javnim preduzećima, a na osnovu nedavno potpisanog protokola.

detaljnije


Robotika sve bliža srednjoškolcima

Robotika sve bliža srednjoškolcima 27.03.2017

U okviru projekta Robotizacija Srbije, koju realizuje Elektrotehnički fakultet u saradnji sa Centrom za promociju nauke i inovacije, u Smederevskoj gimnaziji održana je manifestacija Svet robotike sa ciljem da se srednjoškolcima priblizi ova nauka.

detaljnije

Velika matura umesto prijemnog za fakultete

Velika matura umesto prijemnog za fakultete 24.03.2017

Umesto prijemnih ispita, za upis na fakultete od školske 2020/2021. polagaće se velika matura. Tako će već sadašnja generacija osmaka, kada dođe do kraja srednje škole, polagati maturu iz tri, četiri ili pet predmeta.

detaljnije


Stižu novi Majstori programiranja!

Stižu novi Majstori programiranja! 24.03.2017

Upravo je startovala besplatna onlajn škola Majstori programiranja koju realizuje udruženje iSerbia uz pomoć iAkademije, pod pokroviteljstvom  Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. 

detaljnije

Maturanti kao sudije, tužioci i advokati

Maturanti kao sudije, tužioci i advokati 20.03.2017

Republičko takmičenje srednjih škola u simulaciji sudskog procesa održano u Opštini Zemun. Đaci iz Sremske Mitrovice, Petrovca na Mlavi, Kruševca, Šapca, Niša, Kragujevca i Beograda

detaljnije