Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Dobrim obrazovanjem do bolje obrazovne prakse

Dobrim obrazovanjem do bolje obrazovne prakse 20.02.2017

Učitelj i vaspitač su osobe koje se ne zaboravljaju do kraja života, potvrđuje se svakodnevno! Kako postati dobar i voljen učitelj/vaspitač? Kako obrazovati i vaspitavati decu u najkritičnijoj etapi njihovog psihofizičkog razvoja, kako organizovati, prilagoditi i sprovesti vaspitno-obrazovni proces?

detaljnije

Bez ograničenja broja ispitnih rokova

Bez ograničenja broja ispitnih rokova 21.02.2017

Uprkos višegodišnjim najavama još neće biti uvedeno sufinansiranje, već će i dalje postojati budžetski i samofinansirajući akademci. – Duži rok za okončanje studija dobiće oni koji studiraju uz rad, studenti sa invaliditetom, kao i akademci upisani po afirmativnim merama

detaljnije


Tri inspektora za sve

Tri inspektora za sve 21.02.2017

Samo tri inspektora zadužena su da kontrolišu 270 fakulteta i visokih škola od Subotice do Kosovske Mitrovice.

detaljnijeSANU nagradio uspešne srednjoškolce

SANU nagradio uspešne srednjoškolce 20.02.2017

Članovi nedavno osnovanog niškog ogranka Srpske akademije nauka i umetnosti, Univerzitet Niš i Stručnonaučno veće Centra za istraživački rad SANU sa posebnom pažnjom ugostili su srednjoškolce iz gradova i mesta na jugu i jugoistoku naše zemlje.

detaljnije


Srednjoškolcima 13. dečji dodatak

Srednjoškolcima 13. dečji dodatak 20.02.2017

Srednjoškolci u Srbiji uskoro bi mogli da dobiju i 13. dečji dodatak, što je samo jedna od novina koju donosi novi Zakon o finansijskoj podršci porodicama sa decom. Prema podacima Ministarstva rada, broj učenika srednjih škola koji trenutno primaju novac je 63.715.

detaljnije


Glad za IT stručnjacima

Glad za IT stručnjacima 17.02.2017

U Novom Sadu posluje više od 200 domaćih i stranih IT kompanija, koje godišnje izvezu softvere u vrednosti višoj od 100 miliona evra. U njima radi oko 4.000 inženjera, a procenjuje se da bi mogle da zaposle još toliko.

detaljnije


Stipendije za 18 učenika i 31 studenta

Stipendije za 18 učenika i 31 studenta 14.02.2017

U Gradskoj kući u Zrenjaninu popisani su ugovori o stipendiranju 18 učenika i 31 studenta, na osnovu rezultata konkursa za dodelu novčanih sredstava za postignute rezultate rada.

detaljnijeVečerom ruše granice

Večerom ruše granice 13.02.2017

Večera Za istim stolom je nesvakidašnji događaj na kom su se srednjoškolci iz Subotice i Šida i migranti sa Bliskog istoka sreli, razgovarali i učili o kulturi jedni od drugih. Na trpezi su se našli lokalni specijaliteti, kao i jela koja se kuvaju u kućama Pakistana, Avganistana i drugih država Bliskog istoka.

detaljnijeIBCM - Međunarodni poslovni koledž Kosovska Mitrovica

IBCM - Međunarodni poslovni koledž Kosovska Mitrovica 13.02.2017

Verujemo da je vaša budućnost najvažnija stvar za vas i vašu porodicu. Zbog toga je IBCM uložio sav napor u pravcu stvaranja koledža i programa koji vam garantuju visoko i kvalitetno obrazovanje i sigurnu budućnost sa neograničenim lokalnim i međunarodnim prilikama.

detaljnije