Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Učenje tokom raspusta

Učenje tokom raspusta 29.12.2016

Tokom zimskog raspusta fakultet MEF organizovaće u svom prostoru za đake druženje, zabavu i edukaciju kroz zimske radionice, koje će se realizovati od 30.01.2017. do 10.02.2017.

detaljnije
Kako da održite formu tela i duha po receptu Nikole Tesle

Kako da održite formu tela i duha po receptu Nikole Tesle 27.12.2016

Svuda u svetu ljudi se danas slažu da je Nikola Tesla jedan od najplodnijih i najkreativnijih duhova koje je čovečanstvo ikada imalo. Na svojim velikim projektima radio je do samog kraja života, jednako energičan i fokusiran. Iako znamo da je deo energije čuvao asketskim, aseksualnim i povučenim načinom života, ipak ostaje divljenje pred oštrinom duha genijalnog naučnika i u godinama duboke starosti.

detaljnije


Stipendisti: Za nas će tek da se čuje

Stipendisti: Za nas će tek da se čuje 27.12.2016

Teodora Baljak, Tara Dakić, Jana Vukićević i Vuk Radović, prvi stipendisti Beograda, skromno poručuju da nisu najbolji među najboljima: Ovo nismo očekivali. Sve od sebe ćemo dati da motivišemo naše vršnjake

detaljnije


Srednjoškolci razvili poslovne ideje za spas bioskopa

Srednjoškolci razvili poslovne ideje za spas bioskopa 26.12.2016

Zadatak da osmisle proizvod ili uslugu koja će omogućiti opstanak bioskopa u budućnosti, postavljen na regionalnom takmičenju Poslovni izazov održanom u petak u Beogradu, najbolje je uradio tim broj 21 koji je osvojio prvu nagradu i plasirao se na nacionalno finale. 

detaljnijeKako su nastali univerziteti

Kako su nastali univerziteti 26.12.2016

Sve počinje u antičko doba kada je Platon 338. godine p. n.e. na vežbalištu posvećenom liku iz mitologije Akademu, osnovao školu za zajedničko učešće u obrazovanju, poznatu kao Platonova akademija.

detaljnije