Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrageOstalo mesta još za 2.500 brucoša

Ostalo mesta još za 2.500 brucoša 28.08.2014

Drugi upisni krug na fakultete počinje 1. septembra, a budući brucoši moći će da konkurišu za neko od 1.719 preostalih mesta na fakultetima u Novom Sadu i za 821 slobodno mesto na Univerzitetu u Beogradu.

detaljnije


Seksualno obrazovanje „za poneti”

Seksualno obrazovanje „za poneti” 27.08.2014

Grupa Novosađana okupljena oko Udruženja ODUS patentirala je prvu srpsku Android aplikaciju seksualnog obrazovanja namenjenu mladima. Ciljna grupa su im omladina od 14 do 18 godina kod kojih su poslednja istraživanja ODUS-a pokazala alarmantne i zabrinjavajuće podatke.

detaljnije


Fakulteti na kojima još ima slobodnih mesta

Fakulteti na kojima još ima slobodnih mesta 18.08.2014

Oni koji su u prvom upisnom roku ostali bez indeksa drugu šansu moći će da potraže u septembru. Na fakultetima u Beogradu ostalo je slobodno 821 mesto za brucoše, od čega samo 74 na budžetu, dok će u Novom Sadu biti prilike za čak 1.719 kandidata.

detaljnije


Šta su navike i kako ih menjati

Šta su navike i kako ih menjati 15.08.2014

Kažu da je čoveku najteže da menja svoje navike. Navika je rutinski oblik ponašanja koji se dešava na  podsvesnom nivou i o kom ne moramo da razmišljamo. Želimo da vam približimo temu navika i kako ih menjati.

detaljnije


Pronađi studentski dom za sebe

Pronađi studentski dom za sebe 15.08.2014

Položio si prijemni? Ukoliko tvoj fakultet nije u gradu u kom živiš, pravo je vreme da razmišljaš o smeštaju za vreme studiranja. Možda je rešenje baš studentski dom. Evo par korisnih informacija.

detaljnije

Imate Facebook Messenger? Ovo vam se neće svideti

Imate Facebook Messenger? Ovo vam se neće svideti 05.08.2014

Ako ste kojim slučajem instalirali Facebook Messenger na svoj Android, iOS ili Windows Phone telefon, a preko 200 miliona ljudi jeste, onda verovatno znate šta ste sve od ličnih podataka i dozvola "predali" u ruke najveće društvene mreže. Ili, ipak, ne znate, jer niste čitali Uslove korišćenja, pre nego što ste ih potpisali?

detaljnije