Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrageSajam stipendija 'Izaberi stipendiju po svojoj meri'

Sajam stipendija 'Izaberi stipendiju po svojoj meri' 10.10.2013

V Sajam stipendija pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri", u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, biće održan u ponedeljak, 14. oktobra 2013. godine u holu Pravnog fakulteta.

detaljnije
Putujući studentski sajam 2013.

Putujući studentski sajam 2013. 09.10.2013

Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, francuski instituti iz Beograda, Sofije, Skoplja i Podgorice, organizuju peti „Putujući studentski sajam" koji će se održati u holu Rektorata Univerziteta u Beogradu.

detaljnijeVeliki vodič za brucoše

Veliki vodič za brucoše 04.10.2013

Ako hoćeš da te profa zapazi - idi na konsultacije. Ako nećeš da čekaš u redu za sve i svašta - udeli pokoji kompliment radnicama u studentskoj službi. Za slučaj ludog provoda - poseti Studenjak u Beogradu.

detaljnije


Deset mu je godina, nema drugare pa ide na faks

Deset mu je godina, nema drugare pa ide na faks 04.10.2013

Desetogodišnji Švajcarac Maksimilijan Janiš, koji je iz šale polagao test iz matematike za veliku maturu i dobio najvišu ocenu, moćiće da pohađa specijalna predavanja na Univerzitetu u Cirihu, saopštile su univerzitetske vlasti.

detaljnije
Zlatni indeks

Zlatni indeks 01.10.2013

Na Mašinskom fakultetu u Nišu dodeljeni su indeksi brucošima, kao i zlatni indeksi generaciji studenata koja je pre tačno 50 godina upisala ovaj fakultet.

detaljnije