Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

„24 sata” i FEFA poklanjaju pet stipendija!

„24 sata” i FEFA poklanjaju pet stipendija! 10.02.2014

Svi maturanti i svršeni srednjoškolci koji žele da pohađaju prvu godinu na prestižnom Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA), imaju šansu da od 18. februara do 7. aprila 2013. godine konkurišu za jednu od pet stipendija koju im dodeljuju FEFA i „24 sata".

detaljnije„А šta ćeš ti da studiraš?“- EDUfair 2014

„А šta ćeš ti da studiraš?“- EDUfair 2014 07.02.2014

Na EDUfair-u ćeš sigurno naći odgovore na sva tvoja pitanja i nedoumice. Na jednom mestu susrešće se preko 80 predstavnika visokoškolskih ustanova iz Srbije i inostranstva kao i svi oni koji aktivno razmišljaju o svojoj budućnosti.

detaljnijeTesla iz Niša

Tesla iz Niša 06.02.2014

Među dobitnicima tradicionalne Svetosavske nagrade, koja se svake godine dodeljuje povodom školske slave Svetoga Save, 27. januara bio je i 14-godišnji Predrag Cvetković, učenik osmog razreda Osnovne škole "Đura Jakšić" u Jelašnici, nedaleko od Niške Banje i Niša.

detaljnije
Lakše do posla uz PMBOK i PMP sertifikat

Lakše do posla uz PMBOK i PMP sertifikat 22.01.2014

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka od nedavno u svom timu ima sertifikovane projekt menadžere od strane američkog Project Management Institute (PMI).

detaljnijeLetnji kamp u Nemačkoj

Letnji kamp u Nemačkoj 21.01.2014

Ukoliko želiš provesti tri nedelje u letnjem kampu u Nemačkoj i zajedno sa vršnjacima promovisati aktivno građanstvo, antidiskriminaciju, ljudska prava, a usput se i dobro zabaviti ovo je idealna prilika za tebe.

detaljnije
EU u očima gimnazijalaca

EU u očima gimnazijalaca 13.01.2014

Najbitnije o Evropskoj uniji, učenici Šeste beogradske gimnazije uče sami, ali i o tome podučavaju i vršnjake iz drugih škola. Partneri su im vršnjaci iz Irske, Švedske i Slovenije.

detaljnije
Besplatna zimska škola programiranja na ITS

Besplatna zimska škola programiranja na ITS 26.12.2013

Svi srednjoškolci koji vole računare i žele da se bave IT-jem, imaće priliku da ovog zimskog raspusta nauče nešto novo. Zimska škola programiranja, koju organizuju Visoka škola za informacione tehnologije ITS i kompanije LINK group i ComTrade omogućiće im da za samo pet dana dođu do novih IT veština.

detaljnije