Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

ZR: Univerzitet u planu

ZR: Univerzitet u planu 02.02.2015

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić poručio je da je cilj gradske vlasti da taj grad bude univerzitetski centar i dodao da to neće biti samo deklarativno.

detaljnije


Besplatna pomoć iz engleskog za đake i studente

Besplatna pomoć iz engleskog za đake i studente 23.01.2015

Niški osnovci, srednjoškolci i studenti kojima je potrebna pomoć u izradi domaćeg iz engleskog jezika ili žele da se spreme za test ili ispit, mogu da dolaze u Američki kutak na besplatne časove svakog radnog dana od 10 do 12 sati.

detaljnije
Čistite svoje mobilne telefone!

Čistite svoje mobilne telefone! 15.01.2015

Zanimljivo istraživanje studenata jednog Univerziteta u Engleskoj. Koliko su naši mobilni telefoni zaista prljavi? Utvrdili su: osim što skladište naše kontakte, skladište i bakterije!

detaljnije
Popović: Kadrovi za kompanije, ne za biro

Popović: Kadrovi za kompanije, ne za biro 12.01.2015

Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Novom Sadu popunio je upisnu kvotu za ovu školsku godinu već u prvom upisnom roku, što potvrđuje veće interesovanje za studiranje na toj visokoobrazovanoj instituciji, izjavio je Tanjugu dekan fakulteta prof. dr Milan Popović.

detaljnijeUpisuju fakultet jer nemaju posao

Upisuju fakultet jer nemaju posao 30.12.2014

Gotovo polovina maturanata ne razume sistem studiranja u Srbiji, časovi u srednjoj školi su im dosadni, a fakultet bi voleli da upisuju preko završnog ispita i liste želja.

detaljnije

Velika matura - prednosti i mane

Velika matura - prednosti i mane 18.12.2014

Beograd -- Velika matura predstavlja jedinstven ulaz u visoko obrazovanje koji je pravedan i dostupan svakome na mnogo širi način nego što je to bio slučaj do sada.

detaljnije