Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrageMesta za još 900 studenata

Mesta za još 900 studenata 15.07.2013

Upis studenata na fakultete Novosadskog univerziteta biće završen do 20. jula. Prema nezvaničnim procenama, u drugom upisnom roku, početkom septembra, ostaće mesta za više od 900 studenata.

detaljnijeBrucoši najteže do indeksa na Tehnološkom fakultetu

Brucoši najteže do indeksa na Tehnološkom fakultetu 09.07.2013

Prijemni ispiti na fakultetima Univerziteta u Novom Sadu su konačno završeni, a prema preliminarnim rezultatima testova, najviše bodova trebalo je za upis smerova na Tehnološkom fakultetu, gde su kandidati za smer farmaceutsko inženjerstvo da bi bili na budžetu smeli da izgube manje od sedam bodova.

detaljnije
Prijemni ispiti na fakultetima teži nego ranije

Prijemni ispiti na fakultetima teži nego ranije 02.07.2013

Polaganje prijemnih ispita na Univerzitetu u Beogradu počelo je juče na Hemijskom, Biološkom, Geografskom i Fakultetu političkih nauka. Budući brucoši kažu da su prijemni teži nego što su očekivali i komplikovaniji nego primeri iz ranijih godina koje su imali prilike da vide.

detaljnije
Skoro tri kandidata za jedno mesto na ETF-u

Skoro tri kandidata za jedno mesto na ETF-u 28.06.2013

Medicinski, Matematički, Filozofski fakultet, Fakultet bezbednosti, Fakultet organizacionih nauka i Elektrotehnički fakultet tokom tri dana, koliko je trajala predaja dokumenata za upis budućih brucoša, bar duplo su premašili upisne kvote.

detaljnije