Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage
Glad za IT stručnjacima

Glad za IT stručnjacima 17.02.2017

U Novom Sadu posluje više od 200 domaćih i stranih IT kompanija, koje godišnje izvezu softvere u vrednosti višoj od 100 miliona evra. U njima radi oko 4.000 inženjera, a procenjuje se da bi mogle da zaposle još toliko.

detaljnije


Stipendije za 18 učenika i 31 studenta

Stipendije za 18 učenika i 31 studenta 14.02.2017

U Gradskoj kući u Zrenjaninu popisani su ugovori o stipendiranju 18 učenika i 31 studenta, na osnovu rezultata konkursa za dodelu novčanih sredstava za postignute rezultate rada.

detaljnijeVečerom ruše granice

Večerom ruše granice 13.02.2017

Večera Za istim stolom je nesvakidašnji događaj na kom su se srednjoškolci iz Subotice i Šida i migranti sa Bliskog istoka sreli, razgovarali i učili o kulturi jedni od drugih. Na trpezi su se našli lokalni specijaliteti, kao i jela koja se kuvaju u kućama Pakistana, Avganistana i drugih država Bliskog istoka.

detaljnijeIBCM - Međunarodni poslovni koledž Kosovska Mitrovica

IBCM - Međunarodni poslovni koledž Kosovska Mitrovica 13.02.2017

Verujemo da je vaša budućnost najvažnija stvar za vas i vašu porodicu. Zbog toga je IBCM uložio sav napor u pravcu stvaranja koledža i programa koji vam garantuju visoko i kvalitetno obrazovanje i sigurnu budućnost sa neograničenim lokalnim i međunarodnim prilikama.

detaljnije
Reci NE nasilju

Reci NE nasilju 08.02.2017

U prisustvu članova đačkih parlamenata vršačkih srednjih škola, direktora i predstavnika loklane vlasti, srednjoškolci Vršca su najavili humanitarnu priredbu Reci NE nasilju koja će biti održana 9. februara, a prihod je namenjen udruženjima Fizio i Parkvad i svratištu za decu u Beogradu.

 

detaljnije

Gmail od 13. februara uvodi promene

Gmail od 13. februara uvodi promene 03.02.2017

Kako bi smanjili rizik od zlonamernih softvera, odnosno kompjuterskih virusa, Gmail uvodi promene. Od 13. februara će početi da blokira dodatke (attachment) koji sadrže JavaScript.

detaljnije