Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage


Maturanti zaradili odlazak na ekskurziju

Maturanti zaradili odlazak na ekskurziju 21.04.2017

Koliko puta smo u medijima pročitali neki članak o obrazovanju u Japanu ili Finskoj, zadivljeni njihovom praksom da deca uče kroz rad u stalnom kontaktu sa prirodom, i pitali se kada ćemo i mi tako? Evo jednog primera da je to zapravo jednostavno i da, sem dobre volje, treba samo malo inicijative... Priča dolazi iz Novog Sada, iz gimnazije Svetozar Marković.

detaljnijeSajam obrazovanja u Kragujevcu od 20. do 22. aprila

Sajam obrazovanja u Kragujevcu od 20. do 22. aprila 18.04.2017

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija koji se organizuje u periodu od 20. – 22. aprila na Šumadija sajmu u Kragujevcu, okupiće brojne visokoškolske ustanove i škole, tako da će svi budući studenti i srednjoškolci moći da pogledaju studijske programe i preuzmu informatore, kao i da se detaljno informišu o određenom fakultetu i školi.

detaljnije


Fakultet bezbednosti na Sajmu obrazovanja u Kragujevcu

Fakultet bezbednosti na Sajmu obrazovanja u Kragujevcu 18.04.2017

Fakultet bezbednosti Univerziteta u Beogradu će učestvovati na Sajmu obrazovanja u Kragujevcu od 20.-22.04.2017. godine. Otvoreni smo da srednjoškolcima koji planiraju da nastave svoje školovanje predstavimo naše studijske programe i pružimo sve informacije vezane za upis, pripremnu nastavu i sl.

detaljnije

Kviz Koliko se poznajemo počinje 18. aprila

Kviz Koliko se poznajemo počinje 18. aprila 13.04.2017

Jedanaesti ciklus kviza srednjih škola Koliko se poznajemo, koji je deo Projekta Pokrajinske vlade pod nazivom Afirmacija multikulturalizma i tolerancije u Vojvodini – mere za jačanje međusobnog poverenja kod mladih, počinje kvalifikacionim takmičenjima 18. aprila.

detaljnije


Više mesta na fakultetima za buduće IT stručnjake

Više mesta na fakultetima za buduće IT stručnjake 13.04.2017

Univerzitet u Beogradu će do prvog maja objaviti konkurs za upis akademaca na osnovne, master i doktorske studije. O broju onih koji će se školovati o trošku države Vlada Srbije će tek odlučivati, pa će se shodno odluci i predložene kvote menjati. Jedno je sigurno, više mesta biće na smerovima koji školuju IT stručnjake.

detaljnijeSrednjoškolci očistili Zlatar

Srednjoškolci očistili Zlatar 13.04.2017

U Novoj Varoši je počelo prolećno uređenje grada, a pored komunalaca u akciju su se uključili i maturanti Tehničke škole. Komunalci već danima umivaju gradske ulice, a u sređivanju turističke zone na Zlataru pomažu im i srednjoškolci.

detaljnije

Veslaj za svoju školu: Izvučeni timovi za kvalifikacije

Veslaj za svoju školu: Izvučeni timovi za kvalifikacije 11.04.2017

U emisiji Beogradska hronika izvučeni su takmičarski parovi timova beogradskih maturanata - gimnazijalaca, koji će se (u okviru osam grupa) u utorak, 18. aprila takmičiti u kvalifikacijama revijalne akcije redakcije Beogradskog programa Veslaj za svoju školu.

detaljnije


Učenje kroz praksu - Beogradska poslovna škola

Učenje kroz praksu - Beogradska poslovna škola 11.04.2017

Beogradska poslovna škola, kao vodeća obrazovna institucija za oblast poslovne informatike i elektronskog biznisa, menadžmenta, poreza i carina, finansija, bankarstva i računovodstva, marketinga i trgovine, i ove godine vrši upis budućih studenata.

detaljnije
Ekonomski fakultet u Subotici u funkciji svojih studenata

Ekonomski fakultet u Subotici u funkciji svojih studenata 07.04.2017

Ekonomski fakultet u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu, od ove godine uveo je novinu na svoj veb sajt. Otvaranjem sekcije Informacije za buduće studente svim srednjoškolcima pružena je prilika da se na jednom mestu informišu o svim aspektima studiranja na Ekonomskom fakultetu u Subotici - studijskim programima koje mogu upisati, često postavljenim pitanjima i samom prijemnom ispitu.

detaljnije