Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Učenje se isplati

Učenje se isplati 30.11.2017

Opštinsko veće Opova donelo je odluku da nagradi dvoje najuspešnijih učenika u svojoj opštini i da na taj način pošalje poruku i drugim mladim ljudima u svom okruženju da se rad i trud isplate.

detaljnije


Na FIMEK-u održano Green Fashion veče

Na FIMEK-u održano Green Fashion veče 29.11.2017

Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, u okviru projekta "Green Fashion", održana je modna revija na kojoj su bili prikazani modeli od recikliranih materijala, a koje su kreirali srednjoškolci i studenti.

detaljnije


Mladi preduzetnik i za novopazarske srednjoškolce

Mladi preduzetnik i za novopazarske srednjoškolce 23.11.2017

Od ove godine i novopazarski srednjoškolci imaju šansu da steknu ili dopune preduzetnička znanja i veštine kroj projekat ”Mladi preduzetnik”, koji sprovodi beogradska Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo uz podršku Razvojne agencije Srbije.

detaljnije


Čak 17 odsto učenika žrtve vršnjačkog nasilja

Čak 17 odsto učenika žrtve vršnjačkog nasilja 23.11.2017

Čak 17 odsto učenika u školama bilo je jednom ili više puta žrtva vršnjačkog nasilja, a 15 odsto njih je zlostavljalo drugog učenika, pokazala su najnovija istraživanja Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".

detaljnije
Održan četvrti Dan američkih koledža

Održan četvrti Dan američkih koledža 21.11.2017

Više od 50 američkih visokoobrazovnih institucija i studijskih programa predstavili su Srbi i Amerikanci koji su na njima stekli akademska zvanja u okviru "Dana američkih koledža", četvrti put održanog u beogradskom Domu omladine.

detaljnije