Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Festival nauke u Kragujevcu

Festival nauke u Kragujevcu 15.03.2017

Festival nauke Daj(t)e se na znanje, peti po redu, biće održan u petak, 17. marta, od 10 sati u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Učenici ce prikazati eksperimente na pet ponuđenih tema kako bi doprineli popularizaciji nauke

detaljnijeNa Tviteru 48 miliona botova

Na Tviteru 48 miliona botova 14.03.2017

Univerzitet Južne Kalifornije sproveo je istraživanje o korisničkim računima na popularnoj platformi Tviter (Twitter)​, odnosno nastojali su da utvrde iza koliko korisničkih računa su zapravo već botovi.

detaljnije


Ovo je najmoćniji pasoš na svetu

Ovo je najmoćniji pasoš na svetu 14.03.2017

Imate besplatno zdravstveno osiguranje, kao i školovanje na fakultetu, zatim plaćeni godišnji odmor i najduži životni vek u Evropi. Vi ste imali sreće da posedujete švedsko državljanstvo i samim tim i najmoćniji pasoš na svetu.

detaljnijeMaturanti pred odlukom

Maturanti pred odlukom 13.03.2017

Maturanti iz više zrenjaninskih srednjih škola, organizovano ali i samoinicijativno su posetili Tehnički fakultet Mihajlo Pupin, koji je otvorio vrata za sve koji su zainteresovani za studije na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

detaljnijePosetite nas na EDUfair-u

Posetite nas na EDUfair-u 09.03.2017

I ove, kao i prethodnih godina, ekipa sajtova Prijemni.infostud.com i NajStudent predstaviće se posetiocima najvećeg sajma obrazovanja u Srbiji – EDUfair, 10. i 11. marta u Beogradu.

detaljnije


Donacija Japana FTN-u

Donacija Japana FTN-u 07.03.2017

Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu jedini u Srbiji već 25 godina omogućava učenje japanskog jezika van studijskog programa. Od danas učenje jezika te daleke prijateljske zemlje biće bliže zahvaljujući donaciji japanske vlade vrednoj 34.000 evra.

detaljnije

Kad račun nije bauk

Kad račun nije bauk 06.03.2017

Vredne diplome i nagrade uručene najuspešnijim matematičarima u Subotici. Okrug na državnom takmičenju predstavlja šestoro srednjoškolaca

detaljnije
Igrom i muzikom do nauke

Igrom i muzikom do nauke 01.03.2017

Društvo fizičara Pančevo i Regionalni centar za talente Mihajlo Pupin organizovali su u dvorani Apolo festival Nauka-laka kao muzika. Predavači su bili učenici iz pančevačkih škola i sa beogradskog Fizičkog fakulteta.

detaljnije