Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

NS: Akcija u Kampusu povodom Svetskog dana zdravlja

NS: Akcija u Kampusu povodom Svetskog dana zdravlja 07.04.2016

Novi Sad - Na platou kod studentskih domova "Slobodan Bajić" i "Veljko Vlahović" u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu, danas u periodu do 11 do 13 časova Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata organizovaće javnu manifestaciju povodom obeležavanja Svetskog dana zdravlja pod sloganom "Pobedimo dijabetes".

detaljnije


NS: 70 godina rada Medicinske škole

NS: 70 godina rada Medicinske škole 06.04.2016

Sedamdeset godina uspešnog rada u stručnom obrazovanju mladih na području zdravstva i socijalne zaštite srednja Medicinska škola "7. april" iz Novog Sada obeležila je nizom edukativnih, zabavnih i humanitarnih aktivnosti.

detaljnije

Ateisti: Seksualno obrazovanje za zaustavljanje HIV-a

Ateisti: Seksualno obrazovanje za zaustavljanje HIV-a 05.04.2016

Udruženje građana Ateisti Srbije saopštilo je danas da porast broja inficiranih virusom HIV-a u Srbiji svedoči o tome da, umesto "retrogradnih sadržaja poput veronauke", u školske programe hitno treba uvesti sadržaje iz seksualnog obrazovanja.

detaljnije

Svi bi da budu Novak Đoković - osim na treningu

Svi bi da budu Novak Đoković - osim na treningu 04.04.2016

"Ništa lakše nego uspeti u Srbiji, kada su, nažalost, mladi većinom pasivni i stalno čekaju gotova rešenja", kaže odsečno za "Blic" Aleksandar Jakšić (22) student ekonomije koji je pokrenuo veliki projekat uvođenja dualnog obrazovanja na fakultetima i za to pridobio podršku vrha države.

detaljnije


MatHackathon briše granice i podstiče kreativnost

MatHackathon briše granice i podstiče kreativnost 01.04.2016

Studentska organizacija Matematičkog fakulteta ─ Omikron, organizuje timsko takmičenje u brzom razvoju softvera ─ MatHackathon pod sloganom „No limits. Pure creation.” od 22. do 24. aprila na Matematičkom fakultetu. Projekat je namenjen studentima i srednjoškolcima uzrasta od 18 do 26 godina. 

detaljnije


Nenad Pavlović nakon lečenja dobio stipendiju za studije na ITS-u

Nenad Pavlović nakon lečenja dobio stipendiju za studije na ITS-u 01.04.2016

Nenad Pavlović (16), mladić koji je snimio video u kome je od Vlade Srbije zatražio lek za retku bolest od koje boluje, pored lečenja, imao je još jednu želju – da svoju strast za računarima razvije studiranjem na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije, i ITS mu je tu želju ispunio dodelom stipendije.

detaljnijeOPEN DEV TOOL
CLOSE DEV TOOL
DEVICE: desktop
ROUTE: mod_news
TITLE PAGE: Vesti o studiranju i prijemnim ispitima
DESCRIPTION: Studentske vesti o studiranju, upisu na fakultete
KEYWORDS: prijemni, vesti, najnovije