Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Akcija Budi student 1 dan na PMF-u

Akcija Budi student 1 dan na PMF-u 16.03.2017

Od 27. do 31. marta na Prirodno-matematičkom fakultetu biće organizovana akcija Budi student 1 dan, namenjena svim učenicima završnih godina, a sa željom da srednjoškolcima pruži što više informacija o akademskom životu, saopšteno je sa tog fakulteta. 

detaljnije

Festival nauke u Kragujevcu

Festival nauke u Kragujevcu 15.03.2017

Festival nauke Daj(t)e se na znanje, peti po redu, biće održan u petak, 17. marta, od 10 sati u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Učenici ce prikazati eksperimente na pet ponuđenih tema kako bi doprineli popularizaciji nauke

detaljnijeNa Tviteru 48 miliona botova

Na Tviteru 48 miliona botova 14.03.2017

Univerzitet Južne Kalifornije sproveo je istraživanje o korisničkim računima na popularnoj platformi Tviter (Twitter)​, odnosno nastojali su da utvrde iza koliko korisničkih računa su zapravo već botovi.

detaljnije


Ovo je najmoćniji pasoš na svetu

Ovo je najmoćniji pasoš na svetu 14.03.2017

Imate besplatno zdravstveno osiguranje, kao i školovanje na fakultetu, zatim plaćeni godišnji odmor i najduži životni vek u Evropi. Vi ste imali sreće da posedujete švedsko državljanstvo i samim tim i najmoćniji pasoš na svetu.

detaljnijeMaturanti pred odlukom

Maturanti pred odlukom 13.03.2017

Maturanti iz više zrenjaninskih srednjih škola, organizovano ali i samoinicijativno su posetili Tehnički fakultet Mihajlo Pupin, koji je otvorio vrata za sve koji su zainteresovani za studije na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

detaljnijePosetite nas na EDUfair-u

Posetite nas na EDUfair-u 09.03.2017

I ove, kao i prethodnih godina, ekipa sajtova Prijemni.infostud.com i NajStudent predstaviće se posetiocima najvećeg sajma obrazovanja u Srbiji – EDUfair, 10. i 11. marta u Beogradu.

detaljnije