Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage

Studentski greb greb kuponi

Studentski greb greb kuponi 26.01.2017

Studentski greb greb kuponi predstavljaju dopunu, koju korisnici (maturanti, studenti, postdiplomci) mogu kupiti na prodajnim mestima u blizini fakulteta i na taj način lako i brzo osvojiti kredite koji su potrebni za preuzimanje svih korisnih dokumenata na sajtu studenti.rs.

detaljnije


Prvi ESTA Srbija master klas

Prvi ESTA Srbija master klas 26.01.2017

Udruženje gudačkih pedagoga Srbije sa ponosom najavljuje održavanje prvog ESTA Srbija master klas-a za učenike nižih i srednjih muzičkih škola, kao i za studente muzičkih akademija.

detaljnije

Total akademija zainteresovala omladinu

Total akademija zainteresovala omladinu 24.01.2017

Centar za razvojnu politiku i saradnju drugu godinu za redom organizuje program pod nazivom Total akademija dva. Prema rečima politikologa Andrijane Maksimović, pilot program koji je prošle godine organizovan, osvežen je novim nastavnim jedinicama.

detaljnije

Novi konkurs za mlade heroje

Novi konkurs za mlade heroje 19.01.2017

Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine su raspisali konkurs Youth Heroes, čija je osnovna ideja promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu.

detaljnijeKnobur - projekat srednjoškolskih takmičenja

Knobur - projekat srednjoškolskih takmičenja 18.01.2017

KNOBUR (Knowledge For Business In Region) je razvojni projekat srednjoškolskih takmičenja koji se tradicionalno održava na Univerzitetu Educons i prvenstveno je namenjen učenicima završnih godina – maturantima, svih srednjih škola u Vojvodini, Srbiji i regionu.

detaljnijePA: Predavanje iz bezbednosti saobraćaja

PA: Predavanje iz bezbednosti saobraćaja 18.01.2017

U Tehničkoj školi 23. maj u Pančevu u sredu 18. januara, sa početkom u 13.35 časova, u okviru projekta Smanji gas biće održano preventivno-edukativno predavanje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

detaljnije