Prijemni.infostud.com
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:
Rezultati pretrage
Velike kompanije ulažu u obrazovanje Industrijskih inženjera na FTN

Velike kompanije ulažu u obrazovanje Industrijskih inženjera na FTN 15.06.2016

Najuspešnije kompanije na našim prostorima, kao što su Bosch, Norma Group i Arma su odlučile da finansiraju određeni broj mesta van budžetske kvote, tako da će na Industrijsko inženjerstvo ali i Inženjerski menadžment, ove godine moći više studenata besplatno ući u trku za diplomom koja im garantuje profesionalni uspeh u ovim prestižnim kompanijama. 

detaljnijeBudući studenti - srećno

Budući studenti - srećno 14.06.2016

Đake u Srbiji drma upisna groznica. One najmlađe jer se približavaju završni ispiti iz srpskog jezika, matematike i kombinovanog testa, a one starije zbog polaganja maturskog ispita, a potom i prijemnog za fakultet.

detaljnije


Francuski univerziteti otvaraju vrata srpskim studentima

Francuski univerziteti otvaraju vrata srpskim studentima 14.06.2016

Brucoši i studenti master studija koji školovanje nastavljaju u Francuskoj kao stipendisti francuske vlade, upoznali su se na pripremnom seminaru koji je za njih organizovan u Beogradu. O procedurama dobijanja vize, smeštaju u studentskim domovima, uslovima studiranja, mogućnostima specijalizacije, govorili su im oni koji su se vratili sa dipomama te evropske zemlje.

detaljnije

Učenje i trajnost pamćenja

Učenje i trajnost pamćenja 10.06.2016

Često se pozivamo na uspehe koji su ostvareni ranije, u prošlosti. Međutim, koliko je umeće izazvati stečeno znanje, onda kada je potrebno i na pravi način?

detaljnije