Prijemni.infostud.com
  • Programi za srednjoškolce


Na ovoj stranici se možete informisati o aktuelnim dešavanjima, takmičenjima, radionicama koji su namenjeni srednjoškolcima. Budite deo različitih konkursa, takmičenja, case challenge-a.
Budite samostalni, preuzimajte inicijativu, pokažite kreativnost i motivisanost za učešće u različitim dešavanjima i već sad počnite da krojite svoj put ka uspešnom upisu na fakultet ili visoku školu.

Timočka lira 2017 30.06.2017

Radio Beograd 2 i Festival kulture mladih raspisuju konkurs za nagradu "Timočka lira" kojom nagrađuju najboljeg mladog pesnika u Srbiji. 

detaljnije


Škola ličnog razvoja 30.06.2017

Škola ličnog razvoja je besplatan program za mlade od 17 do 26 godina koji CEPORA realizuje u saradnji sa GO Savski venac, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Škola se sastoji od šest visoko interaktivnih radionica u trajanju od po 4 sata. Tokom trajanja projekta će biti organizovana letnja, jesenja i zimska Škola ličnog razvoja.

detaljnijeNišville 2017: Konkurs za 300 volontera 07.07.2017

Nišvil džez festival poziva sve zainteresovane volontere i volonterke iz zemlje i inostranstva, koji moraju imati minum 15 godina starosti, da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji događaja i postanu deo velike muzičke manifestacije.

detaljnijeKonkurs Međunarodnog salona stripa 2017 15.08.2017

Međunarodni salon stripa je festival devete umetnosti koji organizuje i vodi Srećna galerija Studentskog kulturnog centra Beograd, kao svoj redovni redakcijski program. Salon je najmasovniji i najveći strip događaj u Srbiji, i jedna od najznačajnijih smotri devete umetnosti u regionu. 

detaljnije


Otvoren je konkurs za 15. Filmski Front! 15.08.2017

Uprkos svim nedaćama koje su pokušale da stanu na put 15. Filmskom Frontu, ekipa festivala rešena je da od njega ne odustane! Shodno tome, 12. juna otvara se konkurs za slanje filmova na 15. Filmski Front, koji će se održati, sada već tradicionalno, poslednjeg vikenda oktobra.

detaljnije