Prijemni.infostud.com


Pripreme za prijemni

Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu organizuje online pripremu za polaganje prijemnog ispita za upis na prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2017/2018. godini.

Pripreme se održavaju za kandidate koji polažu sledeće jezike: srpski, grčki, ruski, italijanski, nemački, španski, francuski i engleski jezik.

Pripreme počinju 16.01.2017. godine.

Pripreme za prijemni ispit sadrže testove, lekcije, rečnike i vežbe. Materijal će biti dostupan kandidatima 24 časa dnevno tokom celog perioda priprema. Priprema je realizovana putem sistema za elektronsko učenje (online) bez potrebe za dolaskom na fakultet.

Svake nedelje kandidat ima predviđen broj obaveza (lekcije, testove i vežbe) koje je potrebno da savlada u određenom roku. Kandidat nije u obavezi da poštuje predviđeni ritam obaveza, ali je svakako poželjno.

Priprema za prijemni ispit ne sadrži kompletne knjige već lekcije i testove. Testovi sadrže povratne informacije kako bi pomogle kandidatu da bolje savlada gradivo.

Za pohađanje pripreme neophodno je da kandidat poseduje računar, internet pretraživač (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari) i internet konekciju (bilo kog tipa). Neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru. 

Sve ostale informacije vezane za pripremnu nastavu, prijavu, cene i datume nastave, možete videti na www.priprema.fil.bg.ac.rs

 

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti IT službi Filološkog fakulteta.
Vesti o studiranju

 • VIŠER vas poziva na Dane otvorenih vrata VIŠER vas poziva na Dane otvorenih vrata
  Visoka škola elektrotehnike i računarstva (VIŠER) poziva maturante srednjih škola na druženje u okviru Dana otvorenih vrata koji se organizuje u maju mesecu, svake subote u terminu od 09.30 do 14.00…
  26.04.2017

 • Najskuplji indeks 243.500 dinara Najskuplji indeks 243.500 dinara
  Prema predlozima kvota i školarina, usvojenim na Senatu Univerziteta u Beogradu, ove godine moći će da se upiše 14.850 brucoša, od čega 9.511 na budžet. Ovo su samo predlozi fakulteta,…
  27.04.2017

 • Upis na fakultete: Šta očekuje brucoše? Upis na fakultete: Šta očekuje brucoše?
  Počinje upisni rok na fakultetima u Srbiji za školsku 2017/2018. godinu. Dobra vest je da su fakulteti dobili veće upisne kvote na IT smerovima, a loša da nekoliko njih traži…
  26.04.2017

Saveti za polaganje prijemnog