Prijemni.infostud.com


Pripreme za prijemni

Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu organizuje online pripremu za polaganje prijemnog ispita za upis na prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2017/2018. godini.

Pripreme se održavaju za kandidate koji polažu sledeće jezike: srpski, grčki, ruski, italijanski, nemački, španski, francuski i engleski jezik.

Pripreme počinju 16.01.2017. godine.

Pripreme za prijemni ispit sadrže testove, lekcije, rečnike i vežbe. Materijal će biti dostupan kandidatima 24 časa dnevno tokom celog perioda priprema. Priprema je realizovana putem sistema za elektronsko učenje (online) bez potrebe za dolaskom na fakultet.

Svake nedelje kandidat ima predviđen broj obaveza (lekcije, testove i vežbe) koje je potrebno da savlada u određenom roku. Kandidat nije u obavezi da poštuje predviđeni ritam obaveza, ali je svakako poželjno.

Priprema za prijemni ispit ne sadrži kompletne knjige već lekcije i testove. Testovi sadrže povratne informacije kako bi pomogle kandidatu da bolje savlada gradivo.

Za pohađanje pripreme neophodno je da kandidat poseduje računar, internet pretraživač (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari) i internet konekciju (bilo kog tipa). Neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru. 

Sve ostale informacije vezane za pripremnu nastavu, prijavu, cene i datume nastave, možete videti na www.priprema.fil.bg.ac.rs

 

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti IT službi Filološkog fakulteta.
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog