Prijemni.infostud.com


Pripreme za prijemni

Fakultet tehničkih nauka u Čačku i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita neophodnog za upis na fakultet. 

Pripremna nastava će biti organizovana za pet predmeta koji se, u zavisnosti od izbora studijskog programa, mogu polagati na FTN: matematiku, fiziku, osnove elektrotehnike, informatiku i organizaciju www.ftn.kg.ac.rs/pripremna

Nastava će početi u prvoj polovini marta, realizovaće se subotom, a nastavu će izvoditi profesori i asistenti fakulteta.

Polovinom juna biće organizovana provera znanja, odnosno probni prijemni ispit i tom prilikom kandidati će se upoznati sa načinom realizacije prijemnog ispita i tako prevazići ili ublažiti tremu koju imaju pred važan događaj i navodi da  rezultati prijemnog iz prethodnih godina ukazuju da bolji uspeh na prijemnom postižu kandidati koji pohađaju pripremnu nastavu.

Prijavljivanje kandidata za besplatnu pripremnu nastavu traje do 8. marta 2017. godine i obavlja se elektronski posredstvom sajta www.ftn.kg.ac.rs/pripremna.

 

Dodatna pitanja možete uputiti na adresu info@ftn.kg.ac.rs


Izdvojene ustanove: