Prijemni.infostud.com


Pripreme za prijemni

Preliminarne rezultate prijemnog ispita pogledajte na ovom linku.

 

Ekonomski fakultet tradicionalno u svojim prostorijama organizuje kvalitetnu pripremnu nastavu koju sprovode naši profesori. Ukoliko želite da uz pomoć fakultetskih profesora još jednom pređete sve bitne stvari iz gradiva, možete se pri javiti na pripremnu nastavu ko ja će biti organizovana u sledećih nekoliko termina:

  • U januaru (tokom zimskog raspusta)
  • U aprilu/maju (tokom raspusta)
  • U junu (po završetku školske godine)

Za predmete Matematika, Računarstvo i informatika, Osnovi ekonomije i Poslovna ekonomija održaće se po 15 pripremnih časova.

Za predmete Istorija, Geografija i Sociologija, kao i za test iz Opšteg obrazovanje i informisanosti neće biti organizovana pripremna nastava.

Kandidati zainteresovani za časove pripremne nastave treba da se jave Info-centru Ekonomskog fakulteta u Beogradu (prizemlje), od 9 do 16 časova, najmanje tri dana pre početka održavanja nastave. Za pripremnu nastavu moguće je prijaviti se i elektronskom poštom na adresu: sic@ekof.bg.ac.rs ili popunjavanjem formulara.

Sa sobom poneti ličnu kartu, pasoš, ili neki drugi dokument pogodan za identifikaciju, a potrebno je priložiti dokaz o uplati.

Broj tekućeg računa je 840-1109666-73 poziv na broj 106. Cena pripremne nastave je 5.200 dinara.


Izdvojene ustanove: