Sačuvaj u listu tvojih budućih studija
Pronađite nas na:

CITY College - Internacionalni fakultet Univerziteta Sheffield

Baba Višnjina 20, 1. sprat, Beograd Pronađite na mapi
Prikaži telefone Posetite sajt Kontaktirajte ovu ustanovu

Zašto izabrati CITY
Važne činjenice o Univerzitetu Sheffield Naša Diploma CITY College - Internacionalni fakultet Univerziteta Sheffield

Miloš Drča
Bsc in Business Studies


"Započinjući studije na CITY College-u, najveći problem sa kojim sam se suočio bio je da napustim svoj dom,porodicu i prijatelje i da se preselim u drugu zemlju. Sa druge strane, nivo obrazovanja koji pruža CITY, kao i veoma cenjena diploma UniverzitetaSheffield su definitivno predstavljali priliku koja se ne sme propustiti.

Od prvog dana na CITY-ju, primetio sam veliku podršku i otvorenost, ne samo od strane profesora, već od celog osoblja Univerziteta. Nakon dve godine života u neverovatnom gradu kao što je Solun, doživeo sam mnoga nezaboravna iskustva i stvorio doživotna prijateljstva. Uveren sam da sam napravio pravu odluku i zahvalan sam CITY-ju što mi je omogućio da postanem nezavisan, samouveren i spreman da se suočim sa izazovima u današnjem promenljivom i konkurentnom poslovnom svetu. "

CITY College - Internacionalni fakultet Univerziteta Sheffield

Mina Jablanović
BSc in Psychology
MSc in Psychology and Counselling


"Dolaskom u Solun bila sam jako uplašena zbog doma, porodice i prijatelja koje sam ostavila u Srbiji.

Međutim, na samom početku mog studiranja profesori su mi pomogli da se adaptiram kako na novu okolinu tako i na nov sistem učenja.

Sada, nakon četiri godine studiranja na CITY-ju (BSc in Psychology i MSc in Psychology and Counseling) mogu reći da sam naucila mnoge teorijske i praktične stvari vezane za oblast psihologije. Izvanredna saradnja profesora i studenata, komunikacija među učenicima, kao i vrlo edukativna i korisna literature, doprineli su da dostignem visoke akademske standarde koje CITY College postavlja. Tokom studiranja, osim akademskog, poboljšala sam i moj društveni život družeći se sa studentima iz raznih zemalja.

Smatram da je studiranje na CITY-ju jedna od najboljih odluka koje sam donela u životu i da će biti od velike važnosti za moju akademsku budućnost. "

početak strane strelica

Želim da studiram

TwitterYoutubeFacebook
Infostud dobitnik priznanja Najbolje iz Srbije