Štampaj
   Ovu stranicu ste odštampali sa linka: http://prijemni.infostud.com/?t=4581&f=51
   Prijemni.Infostud.com

Pravni fakultet Univerziteta Union
Osnovni cilj Fakulteta je da postane akademski centar, poznat kako u nacionalnim, tako i u međunarodnim okvirima po visokom kvalitetu nasta...
Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo
Steknite potrebna znanja iz ključnih oblasti poslovanja, koja će vam omogućiti da upešno odgovorite na sve izazove ekonomske struke i pr...
Study in Australia
Doživte jedinstvenu vrstu obrazovanja. Studiranje u Australiji podstiče inovativno, kreativno i samostalno razmišljanje.

Šta da upišem?

Izaberi tip, oblast i/ili mesto studiranja:

  Fakultet / visoka škola
  Šira / uža oblast
  Mesto
  Vrsta osnivača

Ili izaberi konkretan fakultet/visoku školu:

  Univerzitet
  Fakultet

Prati nas na Twitter-u

Želim da primam najave preko mejling liste

Broj poseta, April 2015:

150.482

Ukupan broj univerziteta: 21

Ukupan broj fakulteta: 165

Ukupan broj visokih škola: 72

Ukupan broj smerova na fakultetima: 729

Ukupan broj smerova na visokim školama: 305

Izdvojene ustanove:

Univerzitet u Beogradu je državni univerzitet. Delatnosti kojima se bavi, visoko obrazovanje i naučno-istraživački rad, su delatnosti od javnog interesa. U svom sastavu ima 31 fakultet, 11 naučnih instituta, Univerzitetsku biblioteku i 8 centara. Na preko 300 studijskih programa studenti stiču teorijska i praktična znanja.
Univerzitet Union osnovаn je 2005. godine. Univerzitet nаstoji dа ostvаri što viši kvаlitet obrаzovаnjа studenаtа kаo subjekаtа obrаzovnog procesа i u tom cilju Univerzitet formuliše moderne studijske progrаme i obezbeđuje kvаlitetаn nаstаvnički kаdаr. Studentima Univerziteta Union neće biti teško dа svаkogа dаnа odbrаne svoje zvаnje.
Univerzitet Megatrend ima tradiciju dugu preko 20 godina. Odlikuju nas savremeni studijski programi, izuzetan nastavnički kadar kao i moderne zgrade u kojima se odvijaju studentske aktivnosti. Univerzitet čine 11 fakulteta, 4 visoke škole, Virtuelni univerzitet, Institut zа nove tehnologije i TV Metropolis. Dobro došli u svet prаvog obrаzovаnjа!

Studije po oblastima

TwitterYoutubeFacebook
Infostud dobitnik priznanja Najbolje iz Srbije